صفحه ی اول
انجمن ها ی گفتگو تصاویر
صفحه ی اول انجمن ها ی گفتگو تصاویر
استهبان
تنظیمات کاربری
جستجو تماس با ما
تنظیمات کاربری جستجو تماس با ما
  کاربر مهمان، خوش آمديد!  ( ورود - عضويت )
امروز 2 خرداد ماه ، 1391

وب سایت جامع استهبان :: نمايش موضوعات - مشكلات استهبان

`

مشكلات استهبان

ارسال موضوع جديد  پاسخ به اين موضوع   ارسال تشکر 

وب سایت جامع استهبان صفحه اول انجمن -> گفتگوی آزاد

نمايش موضوع قبلي :: نمايش موضوع بعدي  
نويسنده پيغام

smrh
کاربر جدید
کاربر جدید

وضعيت: آفلاين
27 شهريور ماه ، 1387
تعداد ارسالها: 7

ارسالارسال شده در: پنجشنبه، 28 شهريور ماه ، 1387 14:27:49    موضوع مطلب: مشكلات استهبان پاسخ همراه با اعلان

مهمترين مشكل استهبان در مسير پيشرفت چيست؟

آخرين ويرايش توسط smrh در تاريخ چهارشنبه، 17 مهر ماه ، 1387 23:34:05; دفعات ويرايش در مجموع : 1 مرتبه

بازگشت به بالا

رويت مشخصات كاربر ارسال پيغام شخصي
تشکر کاربران
Modir(پنجشنبه، 16 آبان ماه ، 1387 22:25:08), reza870(يكشنبه، 7 فروردين ماه ، 1390 15:56:03), تشکر smrh از اين تاپيک 

eiman
کاربر ارشد

27 شهريور ماه ، 1387
تعداد ارسالها: 31
محل سكونت: شیراز

ارسالارسال شده در: پنجشنبه، 28 شهريور ماه ، 1387 14:51:10    موضوع مطلب: پاسخ همراه با اعلان

سالها دل طلب جام جم از ما مي كرد آنچه خود داشت زبيگانه تمنا مي كرد

بازگشت به بالا

رويت مشخصات كاربر ارسال پيغام شخصي ارسال ايميل

Javad
کاربر جدید
کاربر جدید

28 شهريور ماه ، 1387
تعداد ارسالها: 1

ارسالارسال شده در: پنجشنبه، 28 شهريور ماه ، 1387 20:36:16    موضوع مطلب: پاسخ همراه با اعلان

مهمترين مشكل به نظر من مشكل فرهنگي است. اگر عمري باقي بود حتما در اين مورد مطلب خواهم نوشت.

بازگشت به بالا

hojjat
کاربر جدید
کاربر جدید

21 شهريور ماه ، 1387
تعداد ارسالها: 4
محل سكونت: استهبان

ارسالارسال شده در: جمعه، 29 شهريور ماه ، 1387 01:09:18    موضوع مطلب: البته پاسخ همراه با اعلان

خوب اگه ميشه مشكلات فرهنگي رو به صورت خاطره و داستان طنز بنويسيد كه ديگه عاليه! Exclamation منم دعاتون ميكنم!!!

بازگشت به بالا

رويت مشخصات كاربر ارسال پيغام شخصي ارسال ايميل بازديد از سايت ارسال كننده مطلب شناسه Yahoo

sadegh
کاربر جدید
کاربر جدید

26 شهريور ماه ، 1387
تعداد ارسالها: 3

ارسالارسال شده در: جمعه، 29 شهريور ماه ، 1387 11:15:33    موضوع مطلب: پاسخ همراه با اعلان

بزرگترين مشكل استهبان اينه كه مردم دلشون نميخواد پيشرفت كنن.يه مشكل ديگه اينه كه نميتونيم پيشرفت همشهريامون ببينيم Sad

بازگشت به بالا

smrh
کاربر جدید
کاربر جدید

27 شهريور ماه ، 1387

ارسالارسال شده در: جمعه، 29 شهريور ماه ، 1387 13:26:44    موضوع مطلب: مشكلات استهبان پاسخ همراه با اعلان

لطفاْ اگه علاوه بر مشكلات راههاي رفع اونا روهم بگيد. ممنون

بازگشت به بالا

tomorrow
کاربر جدید
کاربر جدید

25 شهريور ماه ، 1387

ارسالارسال شده در: چهارشنبه، 10 مهر ماه ، 1387 00:50:56    موضوع مطلب: پاسخ همراه با اعلان

salam, bozorg tarin moshkel soo e modiriyyat va kootah fekrie masoolan az gozashteh ta hala boode, be in masale mohajerate afradi ke mitoonestan modir haei ghavi bashand va bi tafavotie afrade vajede sharayete baghimande ro ham ezafe konid, morghe hamsayeh hamishe dar estahban ghaz boode ast[align=left]
[/align]

بازگشت به بالا

hojjat
کاربر جدید
کاربر جدید

21 شهريور ماه ، 1387
تعداد ارسالها: 4

ارسالارسال شده در: پنجشنبه، 11 مهر ماه ، 1387 03:44:16    موضوع مطلب: سلام پاسخ همراه با اعلان

سلام آقاي mohsen !

با عرض پوزش لطفا پارسی رو پاس بدارید و از حروف زیبای پارسی برای اظهار نظرات دقیقتون استفاده کنید.

در این زمینه حق با شماست ولی آیا برای شخصی که لیاقت مدیریت داره زمینه ای وجود داره که به حقش برسه! منظورم اینه که مثلا شما به عنوان یک شخص لایق مدیریت آیا حاضری توی شهرستان بمونی و صبر کنی که شاید یک روز به حقت برسی؟

آیا جو بگونه ای هست که اون شخصی که توانایی مدیریت داره بتونه مدیر بشه؟

طرح مشکل کافی نیست بهتره همراه با پیشنهاد هم باشه. منظور من تمامی عزیزانی هست که در این قسمت اظهار نظر می کنند. Very Happy

بازگشت به بالا

رويت مشخصات كاربر ارسال پيغام شخصي ارسال ايميل بازديد از سايت ارسال كننده مطلب شناسه Yahoo

smrh
کاربر جدید
کاربر جدید

27 شهريور ماه ، 1387

ارسالارسال شده در: سه شنبه، 16 مهر ماه ، 1387 23:30:39    موضوع مطلب: مشكلات استهبان پاسخ همراه با اعلان

سلام
آقا محسن تا حالا چقدر در اين زمينه تلاش كردي؟

ضمنا يه سوال جديد: براي اينكه بتوان به استهبان كمك كرد بايد حتما در استهبان بود؟

بازگشت به بالا

farhikhte
کاربر جدید
کاربر جدید

17 مهر ماه ، 1387

ارسالارسال شده در: پنجشنبه، 18 مهر ماه ، 1387 02:37:57    موضوع مطلب: پاسخ همراه با اعلان

گفته بودم از فرهنگ خودمون خواهم نوشت. گفتی به طنز گفتم به چشم اما اگه قرار باشه آخرش بشه ننه منجفر که بشنویم و بخندیم که نشد که بشه.

البته من از اول بگم که ما خدای نکرده بی فرهنگ نیستیم، ناراحت نشوید نه ،نه اصلا این طور نیست. بلکه خيلي بدتر از اون چون ما دارای یک فرهنگ بيمار هستیم. (خب حالا ناراحت بشوید!) اگر بی فرهنگ بودیم، فرهنگ را از یکی از همین شهرهای با فرهنگ!!!!! همسایه وارد میکردیم و خلاص، ولی ما باید یک فرهنگ که بیشتر شبیه دستورات آموزشی برای خودآزاری و دیگرآزاری است را اصلاح کنیم. (البته من باز پیشنهاد میکنم با تیغ بزنیم چون اصلاح بدرد ما نمی خورد. یادم هست بچه بودم. تابستان بود و فرصتی داشتم تا ببینم موهایم چه شکلی است . بور است یا سیاه؟ فر است یا شلال؟ رفتم خیابان امامزاده سلمانی .. خدا بیامرز همسایه مغازه ما بود . گفتم میخواهم اصلاح کنم. گفت میخواهی بتراشم؟ گفتنم نه.اصلاح کن. لبخندی شیطانی زد . تا به خودم اومدم دیدم کله شده مثل کدو .عین روزهای مدرسه .. یک چشمم خون بود و یک چشم اشک .. در اون لحظه فقط مرگ آرایشگر مرا آرام می کرد که سالها بعد اتفاق افتاد .شاید فکر کنید این داستان هیچ ربطی به موضوع نداشت در صورتی که همین طور هم هست و هيچ ربطی نداشت.)
بریم سر اصل مطلب.... طبق آمار ناسا، مردم استهبان رتبه نخست در سر به هوا بودن را دارند. به نظر شما چرا؟
چون خوشی زده زیر دلشون و چون زیر دل جای خطرناکی است و خیلی درد دارد، سر به هوا شده اند؟ بعید می دونم.
چون تعدادی هنوز محتویات انتهای حلق و گوش و بینی خود را بر روی زمین در معرض دید همگان می گذارند و بهتر است که به آسمان نگاه کنی تا به زمین؟ بعید نمی دونم.
چون مردم ما به نجوم علاقه زیادی دارند و دنبال سیاه چاله های فضایی هستند؟ برو بابا دلت خوشه!

نه! نه! آقا باران، باران. مردم ما از ابتداي خلقت دنبال یک تکه ابر در آسمان خاکستری استهبان هستند و بس وگرنه ما را با آسمان و كائنات چه کار. هنوز که هنوز است، اقتصاد تک محصولی ما بر پایه انجیر بنا شده است. یک میوه نفرینی( باور نمی کنی برو از حضرت آدم بپرس!).
کشت انجیربه صورت دیم است و به تبع آن اقتصاد ما دیمی است، زندگی ما دیمی است، روزگار ما دیمی است، اخلاق ما دیمی است، همه چیزمان دیمی است. عجب حکایت غریبی است حکایت مردمی که دیمی زیستند ( زیستن در این جا به معنای مصرف اکسیژن است و بس) و دیمی مردند...
غرض این بود که باران یک سال هست و چند سال نیست اما از پول انجیر سالهای گذشته چه خبر؟ می دانم چیز چشم گیری نبود اما اگر نبود این همه خسارت خشکسالی به خاطر چیست؟ راستی از حسابهای بانکهای نیریز و شیرازشان چه خبر؟ می دانم، می دانم "چی خَُِ نبود"، ولی شما بگو چند تا معدن و کارخانه به برکتت پولشان در نیریز و شیراز و فسا راه افتاده و چند تا وام داده شده؟ نان شب که دارند؟ نکند از گرسنگی بمیرند فئودالهاي مستمندمان؟ ها ؟
اصلا ول کن این حرفها رو ... مییِی یَی سری بریم رو بالا؟

بازگشت به بالا

amer
کاربر جدید
کاربر جدید

17 مهر ماه ، 1387

ارسالارسال شده در: پنجشنبه، 18 مهر ماه ، 1387 08:03:15    موضوع مطلب: پاسخ همراه با اعلان

بزرگترين مشكل استهبان بي تفاوتي مردم در قبال مساپل و رويدادهاست . نبايد اين مشكل را به گردن ديگران انداخت. ضعف مديريت هم به بي تفاوتي ما استهباناتي ها بر مي گردد. اگر نسبت به مساپل و سرنوشت شهرمان حساس بوديم مسپولين ضعيف عرصه را برخود تنگ مي ديدند و جاي خود را به افراد لايق تر مد دادند. يكي ديگر از مشكلات ما (خود بدي)است . غريبه ها را بيشتز از خودي ها قبول داريم. اينكه افراد بومي مسپوليت قبول نمي كنند ريشه در اين مشكل دارد.اكنون كه بارقه هاي اميدي در پيشرفت شهر به چشم مي خورد و زمزمه احداث كارخانه هاپي به گوش مي رسد بايد هم پيگير اين مطالبات بود و پشتيبان مسپولين تا بتوانند اين پروژه ها را به سرانجام برسانند. واقعا اگر احداث پتروشيمي؛ آب معدني؛سيمان خاص؛و تيغ جراحي به نتيجه برسد چه واهمه اي از خشكسالي؟

بازگشت به بالا

mhp1289
کاربر ارشد

16 آبان ماه ، 1387
تعداد ارسالها: 126
محل سكونت: بندرعباس

ارسالارسال شده در: پنجشنبه، 16 آبان ماه ، 1387 18:42:56    موضوع مطلب: ديدگاه من پاسخ همراه با اعلان

سلام دوستان و همشهريان
به نظر من چند تا كار بايد انجام بشه براي پيشرفت شهر:
1- زحمت يكيشو بايد حضرت عزراييل بكشه!! منظورم اينه كه بايد يه نسل يا حتي دو نسل كورفكر (توجه كنين گفتم كورفكر نه همه) قديمي به سلامتي تشريف ببرن تا شهر پيشرفت كنه كه البته اين طرح زمان مي بره! و همونطور كه مي دونين مردم استهبان به قول خودشون die hard هستند!!!
2- بايد چشم ديدن پيشرفت ديگرون رو داشته باشيم. چه عيبي داره يكي به يه جايي برسه يا مدرن بشه! مثلا يكي كه يه ماشين نو خريد ..... (خودتون بقيشو مي دونين!!!)
3- بعضيا بايد دست از خرافات بردارن - مثلا يه بنده ي خدايي مي گفت اگه اينترنت همه گير بشه تو استهبان، اونوقت همه معذرت ميخوام بي بندوبار مي شن، مي گفت اينترنت اشعه داره و مغز جوونا رو به ابتذال مي كشه!!!
4- بايد وقتيا يه چيزو مشاهده مي كنيم كه جديده و مدرنه استقبال كنيم نه اينكه بي تفاوت باشيم و يا برعكس به دنبال يه سوء استفاده باشيم يا يه كاري بكنيم كه نفر مورد نظر از ما كه بدش بياد كه هيچ از مدرن بودن خودش هم حالش به هم بخوره!!!
5- بعضيا بايد اون پولاي زبون بسته رو از تو بانك (ببخشيد بانك ها !!) درآرن و حداقل خرج خودشون بكنن! (خرج آباداني شهر بماند!!! بعدا يه كاريش مي كنيم!!)
6- بي جنبه نباشيم - با ديدن چيزاي نو يا تكنولوژي جديد يا ريتم و رفتار و ژست و ريخت و مدل و تيپ و نمي دونم هرچي شما بگين جديد، سعي در تغيير خودمان با همه چيز بروز كنيم و از مدرنيزه شدن نترسيم و استفاده درست از همه چي به جا بياريم تا نگن بي فرهنگيم! يا نگن بي جنبه ايم!
7- ..... (مورداي زيادي هست كه همه مي دونيم و نمي دونيم كه همين ها باعث عقب موندگي ما شده)

قصد توهين و جسارت به قشر يا شخص خاصي نداشته ام و ندارم و اميدوارم كه روزي برسه تا اسم استهبان بياد همه به باكلاسي و به بافرهنگي اين شهر غبطه بخورن! (نه نگو تو خوابم نمي بينيم اون روزو - اگه خودمون بخوايم ميشه، اول بايد از خودمون شروع كنيم. ..... ميگه نه آدي؟!! .....)
اگه هم كسي بهش برخورده بدونه كه اين حقيقته كه تلخه نه حرفاي من!!

آخرين ويرايش توسط mhp1289 در تاريخ دوشنبه، 4 آذر ماه ، 1387 17:41:02; دفعات ويرايش در مجموع : 1 مرتبه

بازگشت به بالا

hamshahri
کاربر جدید
کاربر جدید

3 آذر ماه ، 1387

ارسالارسال شده در: يكشنبه، 3 آذر ماه ، 1387 22:57:56    موضوع مطلب: پاسخ همراه با اعلان

سلام . اگه همه مثل کسانی که این سابت را راه اندازی کرده اند همت داشتند خیلی از مشکلات ما حل می شد. واقعا دمتون گرم. این که من ناشناس اومدم و تشکر کردم به خاطر این است که تازه برادرم که بهتر از اوضاع شهر خبر دارد منو تفهیم کرد که نباید اسم خودمون رو بنویسیم. در هر صورت من کمال تشکر رو از راه اندازان سایت به خصوص مدیر سایت دارم. امیدوارم اگرچه در استهبان نیستم و لی بتوانم برای زادگاهم کاری انجام دهم.

بازگشت به بالا

hassan570
کاربر جدید
کاربر جدید

27 خرداد ماه ، 1389
محل سكونت: استهبان نجف کوچوکو

ارسالارسال شده در: جمعه، 28 خرداد ماه ، 1389 23:52:28    موضوع مطلب: پاسخ همراه با اعلان

باسلام
بنده جا داره تشكركنم از برادر محترم جناب آقاي عبدالرضا فوق رياست محترم ميراث فرهنگي و گردشگري استهبان كه از لحظه اي كه ايشان تشريف آوردند استهبان و مقدم مباركشون رو توي اين شهرستان نهادند واقعا استهبان شده يه شهرستان توريستي و زيبا و همچنين ايشان در زمينه امر به معروف و نهي از منكر فعاليت دارند و بسيجي بسيار مخلصي هم هست از مسپولين محترم بعنوان يك شهروند ميخواهم مسپوليت بزرگتري را به وي بسپارند چون او لايق بهترينهاست آرزوي موفقيت رابراي اين سرباز زحمتكش امام زمان عجل الله تعالي فرجه اشريف و از امام زمان خواستار موفقيت ايشان هستم Cool

بازگشت به بالا

رويت مشخصات كاربر ارسال پيغام شخصي شناسه AIM شناسه Yahoo شناسه MSN

reza870
کاربر جدید
کاربر جدید

21 آبان ماه ، 1389
تعداد ارسالها: 5

ارسالارسال شده در: جمعه، 27 اسفند ماه ، 1389 08:48:11    موضوع مطلب: Re: ديدگاه من پاسخ همراه با اعلان

قصد توهين و جسارت به قشر يا شخص خاصي نداشته ام و ندارم و اميدوارم كه روزي برسه تا اسم استهبان بياد همه به باكلاسي و به بافرهنگي اين شهر غبطه بخورن! (نه نگو تو خوابم نمي بينيم اون روزو - اگه خودمون بخوايم ميشه، اول بايد از خودمون شروع كنيم. ..... ميگه نه آدي؟!! .....)
اگه هم كسي بهش برخورده بدونه كه اين حقيقته كه تلخه نه حرفاي من!![/quote]

جانا سخن از زبانِ ما می گوئی
اول باید از خودمون شروع کنیم ....... ها آدی ... ها !! ....

باور بفرماید این مطلبی که عرض می کنم عین واقعیّت است:
یه تو صف نانوائی در حالی که نوبت به من رسیده بود تا نون بگیرم در مورد خمیر بودنِ نان به نانوا معترض شدم وخیلی مؤدبانه انتقادی کردم که: آقای محترم آخراین چه نانی هست که دست مردم می دهی؟! ....... هنوز فروشنده جوابِ مرا نداده بود که مشتری پشت سرم گفت: ماکارداریم اگه نمی خوای بده من تابرم وادامه داد: همین هست که هست بخور خدا را هم شکرکن که ممکنه همین هم گیرمون نیا!!
یک روزدیگر خیلی مؤدانه تر به میوه فروشی انتقاد کردم که: آقای محترم همین جنس شمارا بهترش در شیراز ارزانتر می دهندوچرا در استهبان این قرمیوه گرانتر از سایرشهرستانهای فارس وحتی شیراز است خدا شاهداست مشتری دیگری که خودش برای خرید آنجا بود به من گفت : شما برو میوه ات از شیراز بخر!!!
باور بفرمائید موردهای دیگر دارم که می دونم از حوصله ی بحث بیرون است وگرنه مثنوی هفتاد من فایل می شود
این فرهنگ آقای محترم!!!!!!!
فرنگ باید عوض شود
چه طور نمیدانم از جامعه شناسان خبره ی بومی که خودشان در این فرهنگ حل شده اند واگه جسارت نباشه گم شده اند بپرسید
به نظرم باید انقلابی در این فرهنگ صورت بگیره
آخه ما چه قدر بایستی دست به عصا راه بریم که به این و اون برنخوره؟!! کی دیگه آقا ؟ کی؟!!
می گن کنم این شهرنفرین شده هست!! خودمون این نفرین رو عملا به خود می کنیم !! شیشه نزدیکتر اسنگ ندارد خویشی... ... هرگزندی که به کس می رسد از خویشتن است.
ببخشید سرتون به درد آوردم

بازگشت به بالا

رويت مشخصات كاربر ارسال پيغام شخصي بازديد از سايت ارسال كننده مطلب
تمامي مطالب ارسال شده:   
ارسال موضوع جديد   پاسخ به اين موضوع   ارسال تشکر

وب سایت جامع استهبان صفحه اول انجمن -> گفتگوی آزاد

زمان پيشفرض سايت: ساعت گرينويچ + 3.5 ساعت
صفحه 1 از 1

نام کاربري:      کلمه عبور:     

~ يا ~
عضويت در سايت