| نمايش موضوع قبلي :: نمايش موضوع بعدي |
| نويسنده |
پيغام |
|
mhp1289
کاربر ارشد
 وضعيت: آفلاين 16 آبان ماه ، 1387 تعداد ارسالها: 126 محل سكونت: بندرعباس
|
ارسال شده در: دوشنبه، 12 اسفند ماه ، 1387 15:38:06 موضوع مطلب: گوگل: از کشک تا قره!!! |
|
|
درود بر همشهريان و دوستان گرامي
همين طور كه هممون ميدونيم گوگل يكي از بهترين و كامل ترين سامانه جستجو در اينترنت هست
در ايران هم طرفداراي زيادي داره چرا كه بيشتر كاربران ايراني براي جستجو از اين سامانه بهره مي برن
اين بخش هم راه اندازي شد كه هر مطلبي در مورد تارنماي بزرگ گوگل را در اين جا بازتاب بديم
گوگل: از کشک تا قره یعنی همان سیر تا پیاز !! در این بخش میخوایم همه چیز از گوگل رو جمع آوری کنیم (البته به کمک شما دوستان)
از همه ي دوستان خواهش دارم كه مطالبي رو كه در اين بخش قرار ميدن مربوط به گوگل و سرويس ها و سامانه هاي اون باشه
مطالب ميتونه بازتاب هاي خبري يا سرويس هاي جديد گوگل يا شاهكارهاي جالب و شنيدني از اين غول جستجوي اينترنتي باشه
اميدوارم كه اين بخش هم مانند ديگر بخش هاي تارنماي استهبان باشكوه و ديدني باشه و همه از آن بهره مند بشن
با سپاس: mhp _________________ -*-M-*-H-*-P-*- آزادي در برپا نكردن آيين است، هرچند آزادي خود آييني ست كه هرگز برپا نمي شود -*-M-*-H-*-P-*-
آخرين ويرايش توسط mhp1289 در تاريخ شنبه، 16 خرداد ماه ، 1388 08:50:01; دفعات ويرايش در مجموع 2 مرتبه |
|
|
بازگشت به بالا |
|
 |
| تشکر کاربران |
| تشکر mhp1289 از اين تاپيک |
|
|
mhp1289
کاربر ارشد
|
ارسال شده در: دوشنبه، 12 اسفند ماه ، 1387 15:45:59 موضوع مطلب: شناسنامه ي گوگل از زبان خودش |
|
|
درباره ی گوگل
ماموريت گوگل ارائه بهترين تجربه جستجو دراينترنت بوسيله در دسترس و مورد استفاده قراردادن عمومي اطلاعات جهان است. گوگل، ايجادكننده بزرگترين ماشين جستجوي جهان، سريعترين و آسانترين راه پيدا كردن اطلاعات روي اينترنت راارائه مي كند. با دستيابي به بيش از 1.3 ميليارد صفحه گوگل نتايج را در ظرف كمتر از يك دوم ثانيه به كاربران در سراسر جهان ارائه مي كند. اكنون، گوگل روزانه به بيش از 100 ميليون تقاضاي جستجو پاسخ مي دهد.
دو دانشجوى دكتراى دانشگاه Stanford، يعنى لرى پيج و سرجى برين، گوگل را در سال 1998 تاسيس كردند. اين شركت خصوصى در ماه جون 1999 / تير 1379 رسما با سرمايه تاسيس 25 ميليون دلار معرفى شد. اين شركت همراهانى را چون كلاينر پركينز كاوفيلد و سيكوال كپيتال را پيدا كرد. گوگل سرويس و خدمات عمومى اصلى خود را در وب سايت خود در www.google.com ارايه ميدهد. اين شركت همچنين سرويس جستجوى پيشرفته را براى فراهم سازى اطلاعات محتوايى نيز ارايه ميدهد.
درباره تکنولوژی گوگل
تكنولوژى متحول جستجوى گوگل و طراحى اينترفيس مطلوب براى كاربران، گوگل را به به عنوان بخش از ماشينهاى جستجوى نسل جديد تبديل كرده است. فراتر از استفاده از تكنولوژى كلمات كليدى، گوگل براساس تكنولوژى PageRank نيز پايه گذارى شده، كه اين تكنولوژى باعث ميشود تا نتايج مهمتر در يك جستجو اولتر ديده شوند.
PageRank يك سنجش معقولى را براى اعتبار صفحات وبى كه بر اساس معادله برابرى 500 ميليون متغيير و بيش از 2 بيليون شرايط محاسبه شدند را ايفا ميكند. PageRank از ساختار لينك عظيم وب به عنوان ابزار سازماندهى استفاده ميكند. وجودا، گوگل تفسير ميكند يك لينك را از صفحه A تا صفحه B به عنوان يك vote توسط صفحه A براى صفحه B. دبوسيله اين، گوگل تشخيص ميدهد توسط vote كه كدام صفحه مهمتر است. همچنين گوگل اين صفحات را تجزيه و تحليل ميكند.
مجتمع گوگل، روشهاى جستجوى خودكار انسداد اينترفيس دستى است. برخلاف ماشينهاى جستجوى ديگر، گوگل ساختار بندى شده تا نتايج جستجوى را به بهترين شكل براى تجارت ارايه دهد. يك جستجوى گوگل راهى است براى جستجوى وب سايتى با كيفيت مطلوب و بالا.
گروه مديريت
دکتر اريک ا.اشميت، رييس کل و رييس هييت مديره
لرى پيج، كمك موسس و رييس، محصولات
سرجى برين، كمك موسس و رييس، تكنولوژى
اميد كردستانى، معاون رييس، توسعه تجارى و فروش
وينى روسينگ، معاون رييس مهندسى
سيندى مك كفرى، معون رييس، ارتباطات
جوان بردى، معاون رييس، خدمات جستجو
تيم آرمسترونگ، معاون رييس، فروش آگهى
اورس هولتزل، شخص گوگل
كريگ سيلوراشتاين، مدير تكنولوژى
معنى گوگل
گوگل بر گرفته شده از كلمه Googlo كه به معنى "يك عدد يك و صد صفر جلوى آن" است كه توسط ميلتون سيروتا پسر خواهذ ادوارد كاسنر رياضيدان آمريكايى اختراع شده است. اين موضوع كه "يك عدد يك و صد صفر جلوى آن" در واقع نوعى شعار و در واقع مقصود موضوع است. بدين معنى كه گوگل قصد دارد تا سرويس ها، اهداف و اطلاع رسانى و اطلاعات خود را تا آن مقدار در وب در جهان گسترش دهد. _________________ -*-M-*-H-*-P-*- آزادي در برپا نكردن آيين است، هرچند آزادي خود آييني ست كه هرگز برپا نمي شود -*-M-*-H-*-P-*- |
|
|
بازگشت به بالا |
|
 |
|
mhp1289
کاربر ارشد
|
ارسال شده در: دوشنبه، 12 اسفند ماه ، 1387 16:43:08 موضوع مطلب: گروه مديريتي گوگل |
|
|
گروه مديريتى گوگل
=====================================================================
دكتر اريك اشميتدت، رييس هيت مديره و مدير اجرايى
دكتر اريك اشميدت در آوگوست 2001 -- شهريور 1380 -- يعنى بعد از پنج ماه از ملحق شدن ايشان به اعضاى هيت مديره به عنوان رييس اجرايى انتخاب شد. همچنين اشميدت رييس هيت مدير شركت Novell است كه ايشان به عنوان شخص مركزى و تصميمگير در مديريت و توسعه اين شركت به حساب مىآيد.
اشميت از شركت Sun Microsystems به شركت Novell در سال 1997 پيوست، ايشان در Sun سمت رييس تكنولوژى را داشتند. در مدت خدمت ايشان به Sun كه 14 سال طول كشيد، ايشان موقيتهاى اجرايى را در اين شركت ايفا ميكرد كه نتيجه آن كسب شناخت هاى بين المللى در توسعه تكنولوژى و اينترنت در ارتباط جمعيهاى تجارت، دولت، تحصيلات، فرهنگ و علم و دانش بود. اشميدت همچنين نقش بسيار مهم و اساسى را در بازار Java، زبان برنامه نويسى independent كامپيوترهاى Sun را داشت.
قبل از پيوستن به Sun، اشميدت جزو يكى از اعضاى تخقيقاتى در لابراتوار دانش كامپيوترى شركت Xerox Palo Alto Research Center (PARC) را داشت. او همچنين مقامهايى را در Bell Laboratories و Zilog نيز داشت.
اشميدت داراى دكتراى كامپيوتر و ديپلم عالى مهندسى برق از دانشگاه California در Berkeley است. ايشان ليسانس مهندسى برق خود را از دانشگاه Princeton دريافت كرده است.
لرى پيج، كمك موسس و رييس كل
لرى پيج داراى تحصيلات عالى مهندسى علوم از دانشگاه Michigan است. همچنين ايشان ريسس اين دانشگاه نيز بوده است. پيج همچنين داراى مدرك دكتراى علم كامپيوتر از دانشگاه Stanford است.
سابقه كارى او شامل طراحى نرم افزار در شركت Advanced Management Systems در واشنگتون و شركت CogniTek در اوانستون بوده است. پيج اولين تجربه كارى خود را در زمينه كامپيوتر در سال 1979 شروع كرده است. ايشان به همراه سرجى برين در سال 1998 بنيانگذار گوگل بودند.
سرجى برين، كمك بنيانگذار و رييس تكنولوژى
سرجى برين كه اهل مسكو است، مدرك ليسانس كامپيوتر خود را با افتخارات رياضيات از دانشگاه Maryland دريافت كرده است. ايشان همكنون داراى دكتراى كامپيوتر از دانشگاه Stanford است. سرجى 27 سال سن دارد و آشنايي و با لرى پيج در دانشگاه Stanford باعث شد كه به همكارى و تاسيس گوگل نقش داشته باشد.
دلبستگيهای پژوهشي آقای Brin، موتورهای جست وجو، تامين اطلاعات از منابع ساختار نيافته، و داده کاوی در مجموعه های بزرگ متني و داده های علمي را دربرمي گيرد. وی بيش از يک دوجين مقاله و رساله در ژورنالهای دانشگاهي به چاپ رسانده است. عنوانهای برخي از نوشته های او عبارتند از: آشکار کردن الگوها و ارتباطها در وب؛ داده کاوی پويا: معماری تازه ای برای داده های پربعدی، که همرا ه با Larry Page منتشر کرده است؛ فنون مقياس پذير برای کاوش ساختارهای سببي؛ شمارش پويای Itemset و تدوين قواعد برای داده های سبد خريد؛ وفراتر از سبدهای خريد: تعميم قواعد تداعي به همبستگيها.
برين يكى از بهترين سخنگوها و مباحثگرها در انجمنها و آكادميهاى ملى و بين المللى بوده كه ميتوان از آناه Academy of American Achievemen، European Technology Forum، Entertainment and Design و Silicon Alley 2001 را نام برد.
اميد كردستانى، معاون رييس فروش و توسعه تجارى
اميد كردستانى بيش از 12 سال سابقه در سرمايه گذارى و مصرف تكنولوژى سطح بالا، به همراه نقش كليدى در بخش پيشگام اينترنت شركت Netscape Communications را داراست. ايشان به عنوان معاون رييس فروش و توسعه تجارى در شركت Netscape باعث شد تا اين شركت در يك سال 88 ميليون دلار و 200 ميليون دلار را در 18 ماه فقط از وب سايت خود حاصل نمايد.
كردستانى به شركت Netscape به عنوان مسيول فروشهاى OEM ملحق شد در حالى كه ايشان مسيوليتهايى را در شركتهايى مانند Citibank، AOL، Amazon، Intuit، Travelocity، Intel، @Home، eBay، و Ecite را داشت. پيش از Netscape نيز ايشان به عنوان مدير تبليغات و بازاريابى در شركتهاى 3DO Company، Go Corporation و HP را داشت.
كردستانى يك مدرك MBA را نيز از دانشگاه Standford و ليسانس مهندسى خود را نيز از دانشگاه San Jose Stat دريافت كرده است.
تيم آرمسترونگ، معاون رييس فروش تبليغات
تيم آرمسترونگ از Snowball.com به گوگل آمد. تيم در آن شركت معاون ريسس فروش و برنامه ريزى بود، او مديريت گروهى شامل از 100 كادركن را در حدود 16 ماه به عهده داشت. ايشان همچنين مسيول بخش برنامهريزى و خويشاوندى و بازاريابى بود كه شكتهاى خويشاوند آنرا ميتوان New Line Cinema و ليگ هاى NFL ناميد.
قبل از Snowball.com، آرمسترونگ در شركت IDG مْىوليت مدير فروش ملى را به عهده گرفته بود.
آرمسترونگ داراى مدارك تخصصى اجتماعى و اقتصادى است. ايشان همچنين يكى از قهدمانا دو ماراتن است.
اورس هلتزل
اورس از دانشگاه California به گوگل پيوست. ايشان يكى از اساتيد علوم كامپيوتر آن دانشگاه بودند. ايشان مدرك كامپيوتر خود را در سال 1988 از دانشگاه زوريخ دريافت كرد. در سال 1994، ايشان دكتراى كامپيوتر خود را از دانشگاه Stanford دريافت كرد.
اورس يكى از پيشگامان علم Java نيز ميباشد. قبل از ملحق شدن به گوگل، ايشان يكى از بنيانگذاران Animorphic Systems بود كه اين سيستم كامپايلر Smalltalk و Java را فراهم آورد. بعد از Animorphic Systems در سال 1997، ايشان به Hostpro براى كامپايلر Hostpro Java كمك چشمگيرى را كرد.
در سال 1996، ايشان جايزه CAREER را از National Science Foundation براى تخصص آند در زبان object-oriented دريافت كرد.
ايشان "شخص گوگل" ناميد شد بعد از اينكه اولين شخص VP شد.
كريگ سيلوراذشتاين، مدير تكنولوژى
سيلوراشتاين همكنون جدا از دانشگاه Stanford جايى كه دكتراى كامپيوتر خود را دريافت كرده ميباشد. سيلوراشتاين يكى از اعضايى بود كه در ااگوريتم تحقيقاتى گوگل در دانشگاه Stanford حضور داشت. پيشه آكادميك ايشان در مديريت ساختارى است. ايشان همچنين با Xerox PARC همكارى داشته است.
سيلواشتاين داراى ليسانس كامپيوتر از كالج Harvard است. ايشان خمچنين يكى از موسسان گوگل است.
ايشان نيز نان روزانه گوگل را فراهم آورده است كه توسط سيستم عامل Linux كار ميكند.
با سپاس: mhp _________________ -*-M-*-H-*-P-*- آزادي در برپا نكردن آيين است، هرچند آزادي خود آييني ست كه هرگز برپا نمي شود -*-M-*-H-*-P-*- |
|
|
بازگشت به بالا |
|
 |
|
mhp1289
کاربر ارشد
|
ارسال شده در: دوشنبه، 12 اسفند ماه ، 1387 17:04:34 موضوع مطلب: چرا از گوگل بهره گيريم؟! |
|
|
چرا از گوگل بهره گيريم؟!
شناخت
گوگل در تركيبى از نرم افزارها و سخت افزارهاى پيشرفته اجرا ميشود. سرعتى كه شما از آن استفاده ميكنيد بخشى از هزاران كامپيوترهاى معمولى هستند كه با هم شبكه شدند تا سرهت بالايى از سرويس جستجو را فراهم آورند.
قلب نرم افزار ما PageRank(TM) است، سيستمى براى رتبه بندى صفحات وب كه توسط موسسان ما يعنى لرى پيج و سرجى برين در دانشگاه Stanford ساخته شده است. و همينطور كه ما يك دو جين از مهنديسين را هر روزه براى بهبود سازى اين سيستم در اختيار داريم، اين سيستم همچنان به ارايه سرويس خود ادامه ميدهد.
PageRank كه توضيح داده شد
رتبه صفحه با استفاده از ساختار لينك معتبر بر روى خاصيت دموكراتيك منحصر به فرد تكيه ميكند. در تماهيت، گوگل لينك ها را از صفحه الف تا ب را چك ميكند. گوگل از آراهای مختلف درﻳﺎفت شده برای اﻳن رتبه بندی استفاده می کند.
مهم، صفحات با کيفيت بالا PageRank بالاتري دريافت ميکنند که Google بعد از هر جستجو به خاطر ميسپارد. مسلما، صفحات مهم در صورتي که با موضوع جستجوي شما هماهنگي نداشته باشند براي شما بي اهميت خواهند بود. Google از ترکيب PageRank و روشهاي پيشرفته جور کردن متن براي يافتن صفحات با اهميت و در عين حال مربوط به متن جستجو شده استفاده ميکند. Google از تعداد تکرار کلمات متن جستجو شده پا فراتر نهاده و براي تشخيص اينکه اين صفحه با کلمات مورد جستجو هماهنگي دارد، تمام وجوه محتواي صفحه (و صفحات متصل شده به آن) را بررسي ميکند.
بى عيبى
مجموع روشهاى خودكار گوگل انسان را از مشكلات جستجو رها ميسازد. با وجود اينكه ما تبليغاتى را در بالاى صفحات نتايج مربوطه ارايه ميدهيم، ولى گوگل نتايج را به صورت تبليغات به خود آنها نميفروشد. يك جستجو در گوگل راه راحت، امين و معقول براى جستجو در سايتهاى با كيفيت بالا است.
دلایل استفاده از گوگل
به دليل اينكه گوگل مناسبترين نتايج جستجو را سريع و مقدم تحويل ميدهد، پوشش دهى اطلاعات در وب خواستار يك جستجو گر ممتاز براى اطلاعات قابل دسترسى است. بدون يك ابزار جستجوى قدرتمند، پيدا كردن يك وب سايت خاص اگر غير ممكن نباشد خيلى سخت است.
گوگل نظم را به وب مياورد.
گوگل طراحى شده است تا ترتيب را در هرج و مرج اطلاعاتى بوجود آورد. اين چيزى است كه يك سرويس جستجو بايد ارايه كند.
گوگل كاربران را قارد ميسازد تا بيش از 1 بيليون URL را جستجو كنند
فهرست گوگل، كه شامل بيش از 1 بيليون URL است، در نوع خود اولين است و مجوعه اى از جامع ترين صفحات وب را در اينترنت ارايه ميكند.
گوگل فقط صفحاتى را كه محتوى موضوع شما هستند را بر ميگرداند
نا متشابه با ماشينهاى جستجوى ديگر، گوگل نتايجى را توليد ميكند كه درخور با موضوع جستجوى شما باشد،
گوگل مكان موضوعات جستجوى شما را در صفحه بر جسته ميكند.
گوگل فقط محتوى نتايج موضوعات جستجويى شما نيست، بلكه گوگل آن نتايج را در صفحه خود تجزيه و تحليل نيز ميكند. برخلاف بسيارى از سايتهاى جستجو گر، گوگل براى نتايج جستجو هاى خود الويت قايل ميشود. ما به نتايج جستجوى شما توجه ميكنيم و سعى داريم تا جهت صرف وقت كمتر، نزديكترين نتيجه را براى شما فراهم سازيم.
گوگل يك پيش نگرى مناسب را ارايه ميدهد.
بجاى خلاصه اى از صفحه وب كه تغيير نميكند، گوگل متنهايى كه با موضوع جستجوى شما مطابف بوده را براى شما جدا ميكند. اين حصوصيت باعث ميشود تا وقت شما حدر نشود و شما صفحات وبى كه با موضوع شما درخور نبوده را بيهوده باز نكنيد.
گوگل ميتواند كارى كند كه شما احساس خوشبهتى كنيد!
گوگل براى جستجوى موضوعات متعارف و عمومى مانند نام شركتها برترى دارد. با بسيار مطمين هستيم كه كليد "I'm Feeling Lucky" را به خوبى نصب كرديم و اين كليد شما را به اولين موضوع پيدا شده ميبرد. اين كليد طراحى شده است تا انجام كار شما را با اطمينان و سرعت انجام دهد.
گوگل صفحات وب را cache ميكند (در مكان مخفى سرور خود نگه ميدارد).
گوگل در cache خود بسيارى از صفحات وب را ذخيره ميكند تا آنها را به صورت پشتيبان در اختيار داشته باشد و در مواقع اضطرارى آنها را بازيافت كند. بررسى برا روى اين cache به كرار سريعتر از بررسى برروى لينك مربوطه ميباشد. _________________ -*-M-*-H-*-P-*- آزادي در برپا نكردن آيين است، هرچند آزادي خود آييني ست كه هرگز برپا نمي شود -*-M-*-H-*-P-*- |
|
|
بازگشت به بالا |
|
 |
|
mhp1289
کاربر ارشد
|
ارسال شده در: پنجشنبه، 15 اسفند ماه ، 1387 18:41:33 موضوع مطلب: گفتگو با پزشك ايراني گوگل |
|
|
گفتگو با پزشك ايراني گوگل
روزی كه از پزشك گوگل تقاضای مصاحبه كردم با مهربانی پذیرفت اما هنگام تعطیلات كریسمس بود و باید منتظر مسئولان گوگل میماندیم تا اجازه مصاحبه بدهند. سر انجام اجازه دادند تا این كه سوالاتم را با ایمیل فرستادم. مدت زمان زیادی طول كشید تا خانم ترانه رضوی به سوالها جواب داد. او در پاسخ نوشته بود:" من در روز 14 ساعت كار میكنم و این ماه آخر بیشتر از حد معمول بود"
برای ما كه از دور چیزهایی راجع به گوگل شنیدهایم شاید 14 ساعت كار مفید كمی عجیب به نظر برسد. شاید هم رسانهها بیش از حد در مورد راحتی كاركنان گوگل مبالغه میكنند. تصور ما از كار كردن در گوگل لم دادن بر روی كاناپههای نرم، بازی در مجموعه ورزشی گوگل، دریافت سهام گوگل و داشتن یك قطعه زمین در جزیرهای است كه میگویند گوگل همه آن را خریده است.
اما در گوگل در مقابل كار زیاد، رفاه و تفریح هم وجود دارد. گوگل به كارمندانش هم امكانات میدهد و هم به درستی از آنها استفاده میكند. خانم ترانه رضوی پزشك گوگل است. این اولین مصاحبهای است كه یك رسانه داخلی با پزشك گوگل ترتیب داده است. با پزشك گوگل بیش از آنكه در مورد فناوری گفتگو كنیم در مورد امكانات داخلی گوگل صحبت كردهایم.
دکتر رضوی در مورد آغاز به کار خود در گوگل میگوید:
چهار سال پیش، زمانیکه گوگل هنوز شرکت نامدار و بزرگی نبود، بنیانگذارش، ”لری“ و ”سرگی“ تصمیم گرفتند که برای کارکنانشان به غیر از کارهای شرکتی، خدمات دیگری آماده کنند. این دو شخص واقعاً ایدههای جالبی دارند. بهطور مثال این فکر رو داشتند که یک پزشک بهطور مداوم در شرکت باشد و سلامت کارکنان رو زیر نظر بگیرد. من جذب ایدههای این دو شخص شدم و تصمیم گرفتم بهصورت موقتی در این شرکت کار کنم. وقتی کارم را در این شرکت شروع کردم، بهخاطر فضای کوچک شرکت، مطب من در یک کمد بود! اما از ابتدا دیدم که کارم میتواند خیلی مفید باشد. کسانی که با کامپیوتر کار میکنند، معمولاً ناراحتیهائی مثل دست، شانه و مچ پیدا میکنند و خیلی مهم است که از لحاظ فیزیولوژی کامپیوتر درست روی میز قرار بگیرد و فاصله مناسبی هم با شخص داشته باشد. مخصوصاً برای کسانی که در روز 12 تا 13 ساعت با کامپیوتر کار میکنند. البته ما بعد از یک مدت توانستیم این مشکل رو در شرکت گوگل حل کنیم. جوانان حدود 20 ساله معمولاً دکتر نمیروند. اما چون من اونجا بودم و دیدن من هم براشون راحت بود، میآمدند و من اونها رو معاینه میکردم. حتی بعضیهاشون یکسری ناراحتی داشتند که شاید با نرفتن دکتر تا چندین سال تشخیص داده نمیشد.
چهچیزی درباره سوالها برای شما جالبه؟
دکتر ترانه رضوی: اینکه کارکنان گوگل خیلی دقیق هستند و در زمان شنیدن بیماری و یا علت اونها، باید باهاشون چونه زد! از این نظر که سئوالی میپرسند، جواب سادهای رو قبول نمیکنند و اکثراً دلیل، سند و حتی انتشارهای تحقیقی میخواهند!
روی هم رفته آیا کارکنان گوگل سالم و سلامتند؟
دکتر ترانه رضوی: بله. البته سنهای کامندان گوگل اکثراً بین 20 تا 30 سال هست. ولی باید همیشه به اینها یادآوری کنم. چون اکثراً غرق در کار میشن و چیزهای دیگه رو فراموش میکنند.
توصیه شما بهعنوان یک دکتر، به این نوع افراد که ساعتها پشت کامپیوتر مینشینند چیه؟
دکتر ترانه رضوی: این روزها مردم خیلی بیشتر از اون چیزی که باید بر روی خوشون فشار میارن و من باید بگم که نگران همه هستم. آموزش بهداشتی باید از اول کار شروع بشه. چیزهای ساده مثل تغذیه و ورزش. اما برای کسانی که با کامپیوتر کار میکنند، توصیه من اینه که هر یک ساعت، از پشت کامپیوتر بلند بشوند و دست و پاهاشون رو دراز بکنند و دو دقیقه نفس عمیق بکشند. توصیه دیگه از لحاظ ورزشی اینه که حداقل در روز شش هزار قدم و در حالت ایدهآل ده هزار قدم راه بروند! و در آخر اینکه در روز حداقل بین پنج تا شش برش میوه یا سبزیجات بخورند. چون میوه و سبزیجات معمولاً جزو تغذیه این افراد نیست.
دكتر رضوي با لباسي كه نام سرويس دهنده ي ايميل گوگل بر آن حك شده !
چگونه وارد گوگل شدید؟ این شرکت در انتخاب کارمندانش بسیار سخت گیر است؟
دکتر ترانه رضوی: بله بسیار سخت می گیرند. در سال یك میلیون تقاضا برای كار در شركت گوگل وجود دارد كه باید از چند آزمون عبور كنند و از این تعداد متقاضی فقط تعداد اندكی استخدام میشوند. اما از من برای كار در گوگل دعوت شد و برای من بسیار راحت بود.
كار شما در شركت گوگل دقیقا چیست؟
دکتر ترانه رضوی: بسیاری از كسانی كه در گوگل كار میكنند به علت كار زیاد با رایانه ممكن است دچار مشكلات مختلفی شوند، آنها بدون آنكه بدانند مثلا ممكن است بعضی اوقات فشار خونشان بالا برود، بنابراین به جای اینكه بیرون از شركت به یك مطب بروند، به من مراجعه میكنند. یكی دیگر از مسئولیتهای من نظارت بر تغذیه كارمندان است. در گوگل چند آشپز حرفهای وجود دارد. كافیشاپهای متعددی هم داخل شركت وجود دارد. همه آنها روی غذای سالم با افزودنیهای كمتر و نمك كمتر تمركز دارند. یك متخصص تغذیه هم وجود دارد كه با او گاهی فهرست منوها را بررسی میكنیم. فكر میكنم كه كار زیاد برای سلامتی زیانآور است و باعث زندگی بیتحرك میشود، بنابراین من اینجا هستم تا اقدامات پیشگیرانه را انجام دهم.
ظاهرا شما و آقای امیدكردستانی ازمعدود ایرانیانی هستید که برای گوگل کار می کنید.
دکتر ترانه رضوی: خیر من شاید هفتمین یا هشتمین ایرانی باشم كه در شركت گوگل كار میكنم.
دو سال پیش خبری راجع به خریداری یک جزیره برای کارمندان منتشر شد آیا شما به این جزیره رفته اید؟
دکتر ترانه رضوی: تا جایی كه من می دانم چنین چیزی وجود ندارد.
کسانی که با رایانه کار می کنند چه مسائلی را باید رعایت کنند تا از بیماریها جلوگیری کنند؟
دکتر ترانه رضوی: از همه لحاظ باید مواظب باشند چون خیلی سخت كار میكنند و ساعتها پشت رایانه نشستهاند. از تعذیه و ورزش مناسب گرفته تا مسائلی كه بر اثر كار زیاد با رایانه به وجود میآید واز همچنین فشار روحی و فشارخون كه تبعات استفاده زیاد از رایانه است.
درباره وبلاگنویسی خودتان بگویید که چه زمانی شروع کردید و چرا؟
دکتر ترانه رضوی: راستش از گوگل ممنون هستم كه مرا با وبلاگ به هموطنانم متصل كرد. مثل این است كه یك آرزو برای من برآورده باشد. روزانه نامههای محبت آمیز از طرف ایرانیان دریافت میكنم كه مدیون كار كردن در گوگل هستم.
شنیده شده كه آقای سرگئی برین به شما گفته اند كه وبلاگ بنویسید؟
دکتر ترانه رضوی: بله به من توصیه كردند كه وبلاگ بنویسم. چون با ایمیل برای كاركنان مطالب پزشكی میفرستادم و آنها گفتند كه این مطالب خیلی مفید هستند. پس چرا كسانی كه خارج از شركت شركت هستند از آن استفاده نكنند. در ابتدا نوشتههایم در وبلاگ اصلی رسمی گوگل، منتشر میشد ولی من شروع به نوشتن پستهای بیشتری كردم و وبلاگم را تحت نام خودم شروع كردم.
آیا تا به حال مدیران گوگل در مورد وبلاگستان فارسی وگسترش اینترنت در ایران به شما نکتهای گفته اند؟
دکتر ترانه رضوی: در مورد این نكته اجازه ندارم كه جواب بدهم اما میتوانم بگویم كه در صحبتهایی كه پیش آمده فكر میكنند كه مردم ایران در استفاده از اینترنت بسیار باهوش هستند. باید بگویم كه این باعث افتخارم هست كه اینها را میشنوم.
موتور جستجوی گوگل محبوبترین موتور جستجوی ایرانیان است. فکر میکنید دلیلش چیست؟
در آمریكا هم محبوبترین موتور جستجو گوگل است كه فكر می كنم به خاطر كارایی بالای آن باشد.
منبع 1: مجله بازیهای رایانهای
منبع 2: گفتگوی اختصاصی اعتماد با ترانه رضوی پزشك گوگل
=======================================================
اميدوارم از اين گفتگو خرسند شده باشيد
با سپاس: mhp _________________ -*-M-*-H-*-P-*- آزادي در برپا نكردن آيين است، هرچند آزادي خود آييني ست كه هرگز برپا نمي شود -*-M-*-H-*-P-*- |
|
|
بازگشت به بالا |
|
 |
|
mhp1289
کاربر ارشد
|
ارسال شده در: يكشنبه، 16 فروردين ماه ، 1388 09:40:29 موضوع مطلب: T-Mobile G1، گوگل و چراغ جادو |
|
|
T-Mobile G1، گوگل و چراغ جادو
تب داغ موبایل در سال 2008 بلاخره دامان بزرگترین نام حاضر در دنیای مجازی یعنی گوگل را نیز گرفت و گمانه زنی های پیاپی در رابطه با تولید سیستم عامل توسط این شرکت، سرانجام در سپتامبر سال گذشته رنگ واقعیت به خود گرفت و T-Mobile G1 اولین گوشی تلفن همراهی بود که با سیستم عامل آندروید گوگل به بازار ارائه شد. در مقاله پیش رو نگاهی کاملی داریم به مشخصات و قابلیت های این محصول زیبا. با ما همراه شوید.
پس از طوفانی که Apple با محصول پر سر و صدای iPhone به راه انداخت این دومین بار است که یکی دیگر از بزرگان دنیای دیجیتال به بازار همچنان پر طرفدار تلفن همراه وارد می شود. حضور گوگل در دنیای موبایل البته با Apple چندین تفاوت عمده دارد که از مهمترین آنها می توان به درگیر نساختن شرکت در ساخت یک گوشی جدید، یعنی جائی که گوگل پیش از این هیچ تجربه ای در آن نداشته است اشاره کرد، بدین صورت که برخلاف شیوه انحصاری Apple در ساخت، عرضه و پشتیبانی iPhone، گوگل تصمیم گرفته است که کار ساخت گوشی را به موفق ترین سازنده PDA های جهان یعنی شرکت تایوانی HTC و کار توزیع نسبتا محدود آن را به اپراتور موفق T-Mobile واگذار کرده و توجه خود را به مهمترین عامل برتری دستگاه یعنی سیستم عامل جدید آن معطوف نماید. از این رو G1 را می توان محصول مشترک اچ تی سی، T-Mobile و گوگل دانست که به ترتیب ساخت، توزیع و پشتیبانی دستگاه را برعهده دارند. یکی دیگر از تفاوت های عمده G1 با iPhone سیستم عامل کد باز بکار گرفته شده در آن است که دست تولید کنندگان نرم افزاری را در افزایش قابلیت های این دستگاه کاملا باز گذاشته است. از سوئی دیگر و با کنار گذاشتن iPhone بعنوان اصلی ترین رقیب G1، دیگر رقبای مهم این میدان یعنی SE XPERIA X1 و HTC Touch Pro (که صفحه نمایش بزرگ و صفحه کلید QWERTY جانبی را در لیست امکانات خود دارند) هر دو توسط HTC ساخته شده اند که این با توجه به قیمت کاملا بالای این هر دو مدل، در موفقیت G1 نقش مهمی را ایفا خواهد کرد. T-Mobile G1 پس از سه فصل حضور در بازار و اعمال بازاریابی های احتیاط آمیز و سنجش میزان استقبال مصرف کنندگان، تا چند ماه دیگر بصورت جداگانه و خارج از قرار دادهای T-Mobile زیر نام HTC Dream به بازار ارائه می شود که این در مقایسه با نسخه آزاد iPhone که مدت زمان بسیار طولانی تری را برای حضور در بازار طی نمود خبر بسیار امیدوار کننده ای به حساب می آید.
طراحی گوشی به شیوه منحصر به فرد و جالبی صورت گرفته است جائیکه در لبه پائینی دستگاه انحنای مشخصی رو به بیرون دیده می شود و مکانیزم گشوده شدن صفحه کلید جانبی آن نیز کاملا مخصوص به خود طراحی گردیده است. G1 گوشی بسیار قد بلند و نسبتا قطوری ست ابعاد این مدل 17.1×55.7×117 میلیمتر است که از لحاط ارتفاع حتی از Apple iPhone نیز چیزی در حدود 2 میلیمتر بلندتر است. وزن این مدل نیز در حدود 158 گرم است که از این نظر نیز نسبتا سنگین وزن تلقی می گردد. مقایسه ابعاد G1 با HTC Touch Pro نکات جالبی را مشخص می کند و با اینکه Touch Pro با ابعاد 51×102 میلیمتری در ارتفاع و در عرض کاملا از G1 کوچکتر می باشد اما بعلت افزایش قطر به میزان یک میلیمتر، وزن گوشی تا رقم 165 گرم افزایش یافته است که این موضوع، میزان مهندسی بکار گرفته شده در طراحی بی نقص G1 را مشخص می کند که علیرغم ابعاد بزرگتر و استفاده از صفحه نمایش عریض تر، وزن گوشی کاهش نیز یافته است. صفحه نمایش بکار گرفته شده در این مدل یک نمونه 3.2 اینچی با وضوح 480×320 پیکسل و توانائی نمایش 65 هزار رنگ است که وضوح یکسان و بهره گیری از فناوری خازنی در ساخت آن شباهت های G1 با Apple iPhone را در این قسمت کاملا افزایش داده است. فناوری لمسی موجود در این بخش نه تنها بر حساسیت صفحه نمایش بشدت افزوده است بلکه مزایای دیگری همچون قابلیت لمس چند نقطه ای و حساس نبودن آن به ابزارهایی غیر از دست انسان را برای کاربر به همراه دارد (البته امکان لمس چند نقطه ای بصورت پیش فرض در این مدل وجود ندارد و برای دسترسی به آن می توان از برنامه های جداگانه ای که برای فعال سازی این قابلیت همانند این نمونه یا این نمونه ساخته شده است استفاده کرد). کیفیت صفحه نمایش و کنتراست آن در سطح بسیار بالائی قرار دارد و میزان درخشندگی رنگ ها و کارکرد آن در نور مستقیم خورشید بسیار رضایت بخش می باشد. یکی از معدود نقاطی که صفحه نمایش 3.5 اینچی iPhone را در مقابل G1 در جایگاه برتری قرار می دهد این واقعیت است که صفحه نمایش G1 در موقعیت های مختلف اندکی بیش از رقیب خود نور را منعکس می نماید. حساسیت صفحه نمایش همانطور که از یک صفحه نمایش خازنی انتظار داریم در سطح بسیار بالائی جای دارد و اندک تماس دست با صفحه نمایش برای اجرای یک دستور بروی آن کاملا کافی ست. تنها المان حاضر بر بالای صفحه نمایش اسپیکر برقراری تماس است که عدم حضور دوربین دوم تماس های ویدئویی در این قسمت علیرغم پشتیبانی G1 از فناوری پر سرعت 3G کاملا سوال برانگیز می باشد. حسگر تنظیم نور محیط و سنسور تقارب دو غایب دیگر این بخش هستند که تقریبا در تمامی رقبای این مدل دیده می شوند.
کلیدهای حاضر در زیر صفحه نمایش شامل کلید برجسته منو در بالاترین قسمت و چهار کلید برقراری و رد تماس در کنار دکمه های Back و Home در ردیف پائین می گردد که کلیه کلیدهای حاضر در این مجموعه همگی کاملا کوچک و بسیار همسطح دستگاه طراحی شده اند. دیگر کنترلر این قسمت Trackball برجسته گوشی ست که در میانه این بخش جای گرفته است عملکرد این کلید که نقش جوی استیک را در گوشی ایفا می کند با اینکه نسبتا کند ارزیابی می گردد اما در کل و در مقایسه با کلیدهای چهار جهتی بسیار دقیق تر عمل می نماید.
المان های موجود در سمت چپ دستگاه شامل Rocker تغییر صدا در سمت چپ و اسلات کارت حافظه Micro SD در بخش پائینی ست که با اینکه انتخاب سمت چپ برای Rocker کاملا مثبت به نظر می رسد اما جایگاه اسلات کارت حافظه چندان مناسب نیست چرا که بعلت قرارگیری ضامن کاور این بخش در کنار صفحه کلید QWERTY، برای دسترسی به کارت حافظه حتما می بایست صفحه نمایش را به سمت راست اسلاید نمود. از دیگر مشکلات طراحی این قسمت جایگاه کارت حافظه در این بخش است که کاملا در عمق قرار گرفته و خارج نمودن کارت حافظه از این بخش کار چندان آسانی به حساب نمی آید.
سمت راست گوشی محل کلید نسبتا کوچک شاتر است که در پائین این قسمت جای گرفته است. از دیگر موارد قابل ذکر در دورتادور گوشی می توان به ضامن گشودن کاور باتری در قسمت بالائی و پورت اتصال Mini USB در پائین اشاره کرد که این آخری یکی از سنت های تغییر ناپذیر HTC در سالهای اخیر می باشد. از نکات جالب و کاملا منحصر به فرد این قسمت که البته چندان مثبت نیز تلقی نمی شود عدم کارکرد گوشی با سایر کابل های Mini USB (حتی نمونه های استفاده شده برای دیگر گوشی های این شرکت) است جائیکه با اتصال G1 از طریق کابلی غیر از کابل اصلی خود دستگاه، امکان استفاده از محتویات کارت حافظه به فرم Mass Storage وجود ندارد.
مکانیزم اسلاید شدن دستگاه رو به سمت راست، یکی دیگر از نکات منحصر به فرد در رابطه با G1 است. در اینجا برخلاف تمامی مدل های اسلاید جانبی موجود در بازار این عمل با اعمال فشار به سمت راست و حرکت صفحه نمایش در محور خود صورت نمی گیرد بلکه برخلاف انتظار بعلت وجود یک اهرم پلاستیکی در محور صفحه نمایش در پائین و چرخش نیم دایره ای آن همزمان با اسلاید نمودن این قسمت، صفحه نمایش با حرکت به سمت راست اندک اندک از جایگاه خود به سمت بالا نیز تغییر مکان داده تا اینکه در میانه راه به حداکثر ارتفاع خود (یعنی به اندازه ارتفاع اهرم پلاستیکی)، می رسد و سپس با ادامه حرکت، به سمت راست دوباره صفحه نمایش به جایگاه اصلی خود باز می گردد. این شیوه باز شدن دستگاه با اینکه ظاهری منحصر به فرد به G1 بخشیده است اما در کل و در قیاس با مدل های معمول در این کلاس آنچنان راحت و اصطلاحا user friendly به حساب نمی آید.
صفحه کلید QWERTY گوشی یک نمونه 48 کلیده و پنج ردیفه است که از ابعاد و تفکیک کاملا راضی کننده ای برخوردار بوده و در مقام مقایسه با دیگر رقبای این قسمت یعنی Touch Pro و XPERIA X1 نمره کاملا برتری را کسب می کند. نور پس زمینه تمامی کلیدهای این قسمت سفید پر نور و یکنواختی ست که بجز Trackball شامل تمامی کلیدهای کنترلی زیر صفحه نمایش نیز می گردد.
پشت گوشی در بالاترین قسمت اسپیکر اصلی دستگاه در کنار دوربین 3.15 مگاپیکسلی اتوفوکوس آن دیده می شود که عدم حضور فلش و کاور دوربین در این قسمت حاکی از عدم تاکید بر قابلیت تصویر برداری در این مدل است. جذاب ترین قسمت در پشت دستگاه بدون تردید نشان گوگل در میانه آن است که خبر از بکار گیری سیستم عامل اختصاصی گوگل در دستگاه دارد. با کنار زدن کاور سراسری پشت گوشی باتری 1150mAh آن پدیدار می شود که دارای زمان های رسمی 406 ساعت در حالت stand-by و 5 ساعت و 20 دقیقه در هنگام مکالمه است که بعلت صفحه نمایش بزرگ و قابلیت های باتری خور دستگاه (همچون Wi-Fi و GPS)، حداکثر دوامی که در یک استفاده سنگین از G1 می توان انتظار داشت یک روز است که این زمان با تقلیل استفاده از گوشی به دو روز نیز قابل افزایش می باشد.
با روشن کردن G1 به یکباره مهمترین خصوصیت دستگاه یعنی سیستم عامل جدید موسوم به آندروید آن ظاهر می گردد این سیستم عامل که توسط گوگل طراحی گردیده به رغم انکارهای پیاپی انجام شده توسط گوگل بر پایه هسته ای لینوکسی بنا شده است. البته ردپای چندانی از لینوکس را تقریبا در هیچ قسمت آن نمی توان مشاهده نمود. صفحه stand-by در اینجا به سه دسک تاپ مختلف تقسیم شده است که در هر کدام به دلخواه کاربر می توان از میانبرها و Widget های متفاوت استفاده کرد. جابجائی میان دسک تاپ های مختلف نیز به راحتی sweep نمودن دست به سمت چپ و راست است که با سرعت و دقت بسیار بالائی صورت می پذیرد. با فشردن کلید Menu در زیر صفحه نمایش برخلاف انتظار به منوی اصلی دستگاه وارد نمی شویم و این کلید در حقیقت ابتکار تازه ایست از سیستم عامل در جهت نمایش تنظیمات و گزینه های در دسترس کاربر برای قسمت های متفاوت. به بیان دیگر وظیفه این کلید در منوهای مختلف نمایش گزینه های مرتبط با آن منو و تسهیل در عملکرد آن قسمت می باشد بعنوان مثال فشردن آن در حالت stand-by گزینه های مرتبط با این قسمت همچون افزودن میانبر یا widget جدید، تغییر تصویر پس زمینه، گزینه جستجو و تنظیمات این بخش را به نمایش می گذارد. برای حذف گزینه های مختلف موجود در صفحه stand-by کافی ست تا آنها را رو به سمت آیکون خاکستری موجود در زیر صفحه نمایش حرکت داد که با این عمل به شکل یک سطل آشغال تغییر ظاهر می دهد. گشودن صفحه کلید QWERTY جانبی گوشی بر طبق انتظار ظاهر منوی دستگاه را از عمودی به افقی تغییر می دهد اما تغییری در چینش و محل آیکون ها و Widget ها بوجود نمی آورد. برای دسترسی به منوی اصلی دستگاه می بایست آیکون تعبیه شده در زیر صفحه نمایش را لمس نمود و یا آن را همانند یک کشو به سمت بالا Drag کرد که با حساسیت بسیار بالای صفحه نمایش و عملکرد بی نقص این کلید در دنبال کردن حرکت انگشت، Drag نمودن این کلید از جذابیتی بی نظیری برخوردار گردیده است. از نکات نسبتا منفی در ساختار آندروید می توان به عدم وجود یک Wireless Manager کارآمد برای کنترل و دسترسی به کلیه ارتباطات بیسیم و محدود بودن Widget های قابل نصب در صفحه Stand-by به سه عنوان ساعت، جستجو و قاب تصویر اشاره کرد که البته در این مورد آخر احتمالا بزودی عناوین زیادی در اختیار خواهد بود. مشخصات سخت افزاری G1 به روشنی وابستگی آن به خانواده HTC را به نمایش می گذارد. پردازنده دستگاه از نوع Qualcomm MSM7201A با فرکانس 528 مگاهرتز بوده و از 192 مگابایت حافظه RAM و 256 مگابایت حافظه فلش در آن استفاده شده است.
اما داستان آندروید مطمئنا در اینجا پایان نمی پذیرد و تفاوت های سیستم عامل جدید بدون شک از مسائل ظاهری کاملا فراتر می رود. از جمله بزرگترین تغییرات موجود در این سیستم عامل به کنار گذاشته شدن ایده همیشگی و آشنای برنامه های در حال اجرا و بستن برنامه ها با استفاده از Task Manager است چرا که در اینجا اصولا تمامی برنامه ها همگی در حال اجرا هستند و سیستم عامل با توجه به نوع استفاده کاربر و پائین نیامدن سرعت سیستم ممکن است اقدام به بستن برخی از برنامه ها بصورت موقتی بنماید که البته به محض انتخاب شدن (Highlight گردیدن) مجدد آن برنامه سیستم عامل بلافاصله آن برنامه را دوباره اجرا می کند. البته این نحوه اجرای برنامه ها در سرعت کارکرد سیستم عامل تاثیری نداشته و بعلت ساختار جدید اجرای Application ها در آن، از تاخیرهای معمول و همیشگی سیستم عامل های دیگر در آندرید خبری نیست. جایگزین Task Manager در آندروید اینک Task Switcher نام دارد که برخلاف قبل تنها محل شش برنامه پر کاربرد استفاده شده توسط کاربر است. یکی دیگر از تغییرات مهم در آندروید حذف file system در ساختار آن به مانند دیگر سیستم عامل هاست، ساخت فولدرهای تو در تو نیز در آندروید امکان پذیر نبوده و برای دسترسی به محتوای کارت حافظه نیز می بایست از نرم افزارهای مخصوصی برای هر فرمت بهره گرفت (برای مشاهده عکس های موجود در کارت حافظه می بایست از گالری گوشی و برای دسترسی به تراک های موسیقی می بایست پلیر آن را احضار نمود) که یکی از اولین اثرات منفی این داستان، عدم امکان انتقال محتوای کارت حافظه به حافظه داخلی دستگاه است. آندروید نیز به مانند Apple دارای فروشگاه گسترده و پر و پیمانی ست که تقریبا برای هر نوع استفاده از دستگاه برنامه های عمدتا رایگانی در آن یافت می شود که تعداد این برنامه به علت در دسترس عموم قرار گرفتن کدهای سیستم عامل به سرعت در حال افزایش است. از دیگر تغییرات قابل ذکر در ساختار سیستم عامل می توان به وظیفه کلید قرمز رنگ رد تماس اشاره کرد که تقریبا برخلاف همیشه برای خروج از منوی فعلی و بازگشت به صفحه Stand-by بکار نمی رود بلکه با فشردن این کلید صفحه کلید و صفحه نمایش هر دو قفل می گردند. نکته دیگر در مورد تفاوت ها در رابطه با صفحه کلید مجازی موجود در صفحه نمایش است که با وجود برچسب های حروفی در ساختار آن، امکان نوشتن کوچکترین یادداشت غیر عددی وجود نداشته و برای این کار می بایست صفحه کلید QWERTY آن را گشود که البته این نقص نیز تا حدود زیادی به لطف Android Market حل شده است. یکی دیگر از نکات جالب در G1 عملکرد چندگانه کلید سخت افزاری جستجو در صفحه کلید QWERTY است (کلید دارای برچسب ذره بین در ردیف پائینی)، جائیکه فشردن این کلید در صفحه Stand-by جستجوی گوگل را فعال کرده و استفاده از آن در Gmail منجر به جستجوی صندوق نامه می گردد و در دفترچه تلفن نیز طبیعتا از آن برای جستجو در میان کنتاکت ها استفاده می گردد. تنها جائیکه فشردن این کلید با انتظاری که از آن داریم منطبق نیست در مرورگر اینترنت دستگاه است که با فشردن آن جستجو در محتوای صفحه صورت نگرفته و تنها موتور جستجوی گوگل احضار می گردد. عملکرد ترکیبی این کلید با سایر کلیدها نیز در نوع خود جالب توجه است جائیکه فشردن همزمان آن با کلیدهای B و C به ترتیب مرورگر و دفترچه تلفن را احضار می کند. از دیگر موارد شایسته توجه در سیستم عامل آندروید، نوار باریک Notification Area در بالای صفحه نمایش است که همچون همیشه محل حضور آیکون های کوچک هشدار دهنده در رابطه وضعیت باتری و آنتن، المان های ارتباطی و زمان است اما این بار با این تفاوت که این بخش همانند کلید ورود به منو به راحتی قابل Slide شدن رو به پائین است که از این طریق اطلاعات بسیار کامل و تکمیلی در رابطه با موارد موجود در این قسمت، قابل نمایش است.
دفترچه تلفن بکار گرفته شده در این سیستم عامل جدید، همانند دیگر رقبای خود در این کلاس محدودیتی در افزودن شماره تلفن نداشته و تا جائیکه حافظه دستگاه اجازه می دهد می توان به آن کنتاکت جدید اضافه کرد. از نکات مثبت و جدید این دفترچه تلفن مطابقت کامل آن با بخش کنتاکت های Gmail می باشد که در طی آن نه تنها با اختصاص ستاره به کنتاکت های دلخواه و افزودن آنها به بخش Favorites به راحتی می توان این اسامی را به اکانت گوگل انتقال داد بلکه بخش تقویم نیز کاملا با Gmail منطبق است که این در مقایسه با iPhone امتیاز بالاتری به حساب می آید. اختصاص عکس و زنگ دلخواه از دیگر امکانات بدیهی این قسمت محسوب می گردد. اینترفیس اصلی در دفترچه تلفن به صورت ردیف های کاملا جداگانه و تفکیک شده است که برای استفاده از دست کاملا بهینه شده اند. یکی از نقطه ضعف های اولیه این دفترچه تلفن عدم پشتیبانی آن از شماره گیری سریع می باشد که بجای آن می توان میانبر کنتاکت های دلخواه را بطور مستقیم بروی صفحه نمایش قرار داد.
فشردن کلیدهای عددی در حالت Stand-by از روی صفحه کلید فیزیکی، Dial Pad مجازی برای شماره گیری را به نمایش می گذارد و استفاده از هریک از کلیدهای حروفی در این حالت دفترچه تلفن دستگاه را احضار می نماید. نکته مهم در این قسمت، حضور همزمان بخش های چهار گانه دفترچه تلفن، منوی ذخیره اطلاعات تماس ها، Dial Pad مجازی و Favorites در یک Application مشترک است. عملکرد گوشی درهنگام برقراری تماس در سطح کاملا مطلوبی ست و صدای ارسالی و دریافتی توسط آن مناسب ارزیابی می شود. Voice Dialing از دیگر قابلیت های G1 در امر برقراری تماس است که البته متاسفانه در هنگام استفاده از هدست بلوتوث قابل استفاده نیست.
مطمئنا برای دستگاهی با سیستم عامل گوگل مهمترین قسمت دستگاه و جائیکه قدرت اصلی آن به نمایش گذاشته می شود، کلاینت ایمیل می باشد جائیکه بعلت هماهنگی کامل این قسمت با Gmail تجربه ای کاملا مشابه با حالت دسک تاپ بوجود آمده است و تقریبا کلیه امکانات موجود در حالت استاندارد در اینجا نیز وجود دارد که نمایش Label ها یکی از موارد قابل اشاره در این قسمت است. علاوه بر این امکان اختصاص زنگ دلخواه و ویبره نیز برای حالت های مختلف همچون ایمیل های جدید، Favorites، اسپم و ... وجود دارد. نگفته پیداست که بجز Gmail کلیه ایمیل های POP3 و IMAP دیگر را نیز می توان به این قسمت اضافه کرد اما خبری از امکانات ویژه Gmail در ایمیل های دیگر وجود نداشته و ظاهر این ایمیل ها به مانند دیگر نمونه ها کاملا استاندارد و ساده است.
گالری نمایش تصاویر در G1 یکی از نمونه های نسبتا ساده در میان هم ردیفان خود به حساب می آید. عکس های موجود در دستگاه فارغ از فولدری که در آن ذخیره گردیده اند بطور اتوماتیک به این قسمت وارد گردیده و تحت فولدرهای مختلف قرار می گیرند که این خود نکته کاملا مثبتی به حساب می آید. تعداد عکس های موجود در هر فولدر در کنار آن به نمایش درآمده و نمائی از محتویات موجود در فولدر به فرم Thumbnail بروی آن قرار می گیرد. از درون منوهای این قسمت امکانات معمول متناسب با گالری همچون اسلاید شو، زوم و حذف دیده می شود. از مشکلات موجود در این بخش می توان به فعال نبودن چرخش اتوماتیک تصویر در هنگام مرور عکس ها و همچنین عدم وجود راهی برای مارک کردن تکی یا دسته جمعی تصاویر برای کپی، کات و حذف آنها اشاره کرد. عملیات زوم و نمایش Thumbnail ها پس از گشودن فولدرهای حاوی تصاویر کاملا سریع و بلافاصله صورت می گیرد (البته تاخیر اندکی در هنگام نشان دادن تصاویر برای بار اول دیده می شود).
پلیر پخش موسیقی در G1 از عملکرد مطلوبی برخوردار است در این قسمت و بلافاصله پس از گشودن پلیر چهار آیکون کاملا بزرگ جای گرفته اند که به ترتیب شامل نام خواننده، نام آلبوم، اسامی آهنگ ها و Playlist ها می گردد. در پائین این قسمت میانبر مستقیمی به آهنگ در حال پخش دیده می شود که از طریق آن امکان Play/Pause کردن آهنگ نیز وجود دارد. فرمت های مورد پشتیبانی توسط پلیر شامل WMA، WAV، MP3 و خانواده AAC می گردد که لیست نسبتا کاملی به حساب می آید. گزینه های تکمیلی موجود در پلیر در سطح بسیار مناسبی ست و از طریق آنها امکاناتی در حد بهترین پلیرهای موجود در اختیار کاربر قرار می گیرد. یکی از بهترین گزینه ها در این پلیر امکان جستجو در میان آهنگ های موجود در این قسمت با نوشتن تدریجی نام آنهاست که این جستجو در میان تمامی حروف تشکیل دهنده نام آهنگ صورت می گیرد. کیفیت صدای خارج شده از اسپیکر دستگاه با اینکه در سطح فوق العاده ای قرار ندارد اما نسبتا رضایت بخش تلقی می شود. یکی از نکته های عجیب در رابطه با بخش مولتی مدیائی G1 عدم حضور هر گونه پلیر پخش ویدئو در آن است جائیکه علیرغم پلیرهای کاملا رایگان موجود در بازار، HTC ترجیح داده است که از هیچ پلیری در این بخش استفاده ننماید. البته یک راه حل نصفه و نیمه و کاملا عجیب برای پخش محتوای 3GP در دستگاه بدون نصب هرگونه پلیر وجود دارد بدین صورت که در صورت وجود فایل 3GP در محتوای رسیده به صندوق Gmail و انتخاب گزینه Preview، دستگاه بدون وجود هرگونه پلیر ویدئو، این محتوا را پخش می نماید. Codec نصب شده در G1 از نوع H.263 است و در صورت نصب پلیر نیز تنها فایل های MP4 و 3GP که با این Codec انکود گردیده اند قابل پخش می باشند. از دیگر حذفیات G1 عدم وجود رادیوی FM در بخش مولتی مدیائی دستگاه است.
دوربین 3.15 مگاپیکسلی موجود در G1 برخلاف ظاهر کاملا ساده و انتظاری که از دیدن آن ایجاد می شود، نمونه نسبتا موفقی ست در اینترفیس این دوربین مطلقا اجازه هر گونه تنظیمی به کاربر داده نمی شود و کلیه تنظیمات دستگاه کاملا بصورت خودکار صورت می گیرد. که این شیوه با در نظر نگرفتن وضوح این دوربین و فوکوس اتوماتیک و ماکروی آن کاملا مشابه داستانی ست که در Apple iPhone نیز دیده می شود. کیفیت تصاویر گرفته شده توسط این دوربین در کلاس 3.15 مگاپیکسل بسیار مناسب و مطلوب ارزیابی می شود و عکس های گرفته شده توسط آن را با بهترین های این کلاس (همچون K810 و C702) می توان مقایسه کرد. کنتراست بالا و طبیعی بودن رنگ ها دو نقطه قوت اصلی این بخش به حساب می آید. برای تکمیل شدن شباهت های فراوان G1 با iPhone، از قابلیت فیلمبرداری در این دوربین صرفنظر شده است که در حالیکه استفاده از این قابلیت می توانست امتیاز مناسبی برای G1 محسوب شود، صرفنظر کردن از آن کاملا عجیب به حساب می آید.
گزینه های ارتباطی در G1 در سطح راضی کننده ای ست در اینجا و برای برقراری ارتباطات پر سرعت تحت شبکه از EDGE، GPRS و 3G استفاده می شود که سرعت برقراری اتصال در حالت آخر تا 7.2Mbps قابل افزایش است. گزینه های برقراری تماس های رادیویی نیز شامل چهار باند GSM و HSDPA می گردد. برای اتصال بی سیم دستگاه تنها می توان بر Wi-Fi تکیه نمود چرا که با تکمیل رونویسی از Apple iPhone بلوتوث دستگاه تنها برای اتصال هدست کاربرد دارد و از آن برای انتقال و دریافت فایل نمی توان استفاده کرد. (البته با عدم پشتیبانی بلوتوث از پروفایل A2DP امکان اتصال هدست استریو بلوتوث هم برای G1 وجود ندارد به عبارت دیگر بلوتوث در G1 تنها برای پاسخ دادن به تماس بدون لمس کردن گوشی بکار می رود). قرار است در ماه جاری میلادی بسته آپدیت جدیدی برای G1 ارائه شود که در آن احتمالا برخی از مشکلات اصلی دستگاه پوشش داده می شود.
گیرنده ماهواره ای GPS یکی دیگر از امکانات اصلی G1 را تشکیل می دهد در اینجا و بر طبق انتظار از نرم افزار Google Maps استفاده گردیده است که نسبت به قبل چند تفاوت ظاهری مختصر نموده است که از جمله این تغییرات می توان به دو آیکون کوچک زیر صفحه نمایش برای ورود و خروج به زوم اشاره کرد. چرخش اتوماتیک تصویر در این قسمت غیر فعال است و تنها راهی که برای نمایش افقی تصویر وجود دارد اسلاید کردن صفحه نمایش است. یکی از ویژگی های برتر Google Maps در G1 نمایش حالت Street View می باشد که در طی آن نمائی واقعی از منطقه مورد نظر کاربر نشنان داده می شود. قابلیت هدایت صوتی در اینجا غیر فعال است و برای دسترسی به آن می بایست از نرم افزار اختصاصی T-Mobile با نام AndNav استفاده کرد.
T-Mobile G1 و یا به عبارت دیگر HTC Dream محصول تازه ایست که به مانند پدر خوانده خود یعنی Apple iPhone واجد نکات مثبت و منفی فراوانی ست و با اینکه موارد امیدوار کننده ای همچون صفحه نمایش خازنی، اینترفیس جدید و سریع و Android Market در آن دیده می شود اما در عین حال نقاط ضعف نابخشودنی همچون بلوتوث بدون استفاده، حذف قابلیت فیلمبرداری، عدم وجود Document Viewer و چندین نکته ریز و درشت دیگر تیز در آن کاملا به چشم می خورد.
برگرفته از: Writeage.com
اميدوارم از اين بخش لذت برده باشيد
|
|
بازگشت به بالا |
|
 |
|
mhp1289
کاربر ارشد
|
ارسال شده در: پنجشنبه، 20 فروردين ماه ، 1388 09:51:10 موضوع مطلب: اتوبوس اينترنتي گوگل |
|
|
اتوبوس اينترنتي گوگل
شعبه گوگل در هند، دست به ابتکار جالبی برای آشنا کردن مردم با مزایای اینترنت زده است. نام این پروژه اتوبوس اینترنتی است و همان طور که از نام آن پیداست، در این پروژه، اتوبوسی با دسترسی به اینترنت در شهرهای مختلف هند گردش می کند و به مردم هر منطقه امکان می دهد با استفاده از کامپیوترهای نصب شده در اتوبوس، از اینترنت و ترجیحا سرویسهای مختلف گوگل مثل جستجوگر،ایمیل، شبکههای اجتماعی و نقشه، استفاده کنند.
این اتوبوس ظرف ۶ هفته، به بیشتر شهرهای «تامیل نادو» سر خواهد زد.
از برنامه سفر این اتوبوس را میتوانید با رفتن به اینجا، مطلع شوید.
منبع: Digital Inspiration _________________ -*-M-*-H-*-P-*- آزادي در برپا نكردن آيين است، هرچند آزادي خود آييني ست كه هرگز برپا نمي شود -*-M-*-H-*-P-*- |
|
|
بازگشت به بالا |
|
 |
|
mhp1289
کاربر ارشد
|
ارسال شده در: شنبه، 22 فروردين ماه ، 1388 11:25:59 موضوع مطلب: گوگل و شبكه هاي اجتماعي |
|
|
گوگل و شبكه هاي اجتماعي مبتني بر موقعيت
حتما فیلمهایی را دیدهاید که در آن پلیسها در حال تعقیب یک نفر هستند و با استفاده از نمایشگری که روی داشبورد اتوموبیلشان نصب شده است، موقعیت او را لحظه به لحظه روی یک نقشه میبینند! حالا تصور کنید که سرویسی درست شود که موقعیت مکانی شما را البته نه به پلیسها و تبهکاران، بلکه به دوستانی که خودتان برمیگزینید یا به اعضای خانوادهتان نشان بدهد!
مدتی است پدیده جدیدی در دنیای اینترنت و دقیقتر بگویم دنیای اینترنت موبایلی ظهور کرده است: شبکههای اجتماعی مبتنی بر موقعیت.
در این شبکهها، هر عضو میتواند موقعیت خود را به دوستان خود، از طریق نصب یک اپلیکیشن، اعلام کند. محبوبیت این شبکهها بسیار زیاد است، طوری که پیشبdنی میشود تا سال ۲۰۱۳، این سرویسها از محل قرارداد با سازندگان گوشیهای موبایل و شبکههای مخابراتی، ۳/۳ میلیارد دلار درآمد به دست بیاورند.
Loopt، Whrrl و Brightkite نمونههایی از این شبکهها هستند. بد نیست نگاهی به Brightkite بیندازید، این سایت شبیه توییتر است، با این تفاوت که هنگام ارسال هر کوتاه نوشت هر کاربر میتواند، موقعیتش را هم مشخص کند و یا اصطلاحا روی کوتاه نوشت یا عکسش برچسب مکانی بزند. یک چیز جالب دیگر در این سایت این است که می توان بر اساس همین برچسبهای مکانی، کلیه عکسها، ویدئوها یا نوشتههایی را که کاربران سایت از یک محل مشخص فرستادهاند، دید!
در همین راستا، نوکیا یکی دو ماه پیش یکی از این شبکهها را به نام Plazes خرید، Garmin و سامسونگ با GyPSii قرارداد بستند، Loopt هم با شبکههای بزرگ ارتباطی آمریکا مشارکت کرده است.
تعداد اعضای این شبکهها در حال حاضر اصلا قابل مقایسه با شبکههای معروف اجتماعی مثل فیسبوک یا مایاسپیس نیست. اما در آینده نزدیک همه چیز عوض خواهد شد. خبری که امروز از گوکل منتشر شد، بیشک خبر مهمی در این مورد است:
مهمترین خبری که امروز درباره گوگل منتشر شد این بود که گوگل، سرویسی به نام Google Latitude راه انداخته است. با گوگل لتیتود دوستان منتخب هر کس میتوانند موقعیتش را روی نقشه گوگل ببینند. این سرویس از اطلاعات GPS گوشی موبایل هر شخص استفاده میکند. در واقع این سرویس به صورت اپلیکیشنی است که روی گوشی موبایل نصب میشود، و موقعیت دوستان هر نفر را روی نقشه نشان میدهد و آنها را قادر میسازد برایش پیام کوتاه و ایمیل بفرستند. البته لیست دوستان و موقعیتشان را در این اپلیکیشن میتوان به صورت لیستی و با نمایی شبیه فرندفید هم دید.
فعلا اپلیکیشن برای کاربران بلکبری، گوشیهای مبتنی بر ویندوز موبایل و گوشیهای نوکیای S60، آماده شده است و به زودی برای دارندگان آیفون هم آماده میشود.
این اپلیکشن برای کاربران امریکایی iGoogle هم آماده شده است و کاربران می توانند به صورت دستی و از طریق اینترنت هم موقعیت خود را به سرویس لتیتود اعلام کنند.
البته هر کس هر وقت که دوست داشت میتواند خود را از دید همه یه بعضی از دوستانش مخفی کند، همچنین میتواند به صورت دستی و کاذب موقعیت خود را خود عوض کند!
آیا لتیتود، گوگل را به برادر بزرگ تبدیل میکند؟
گوگل خواهی نخواهی، اطلاعات زیادی درباره «ما»، علایقمان و عادات جستجویمان دارد. با لتیتود، تسلط گوگل بر زندگی کاربرانش افزایش خواهد یافت. به زودی میلیونها نفر در سراسر جهان این اپلیکشن را بر روی گوشیهایشان نصب خواهند کرد. کاملا قابل پیشبینی است که گوگل به زودی با آمیزهای از Android، گوگل فرند، گوگل مپ و همین لتیتود جایگاه ممتازی پیدا خواهد کرد.
تصور کنید در جهانی که هر روز بر تعداد دارندگان گوشیهای متصل به اینترنت، افزوده میشود، این گوگل باشد که با آندرویید، سیستم عامل گوشیها را تأمین کند و با ترکیبی از گوگل مپ و لتیتود با استفاده از شبکه اجتماعیاش یعنی گوگل فرند، یک شبکه پویای اجتماعی مبتنی بر موقعیت درست کند! این شبکه ویژه به احتمال زیاد آنقدر جذاب خواهد بود که کسی نمی تواند در برابر نصب کردنش مقاومت کند، همچنان که کسی را نمیتوان پیدا کرد که برای جستجو از گوگل استفاده نکند!
چه کارهایی که نمیشود با این کار کرد! یکی از نخستین چیزهایی که به ذهن آدم میرسد، این است که به زودی آگهیهای گوگل نه تنها متناسب با سیلقههای وبگردی و جستجوی شما برایتان آماده خواهد شد، بلکه گوگل با استفاده از اطلاعات مکانی شما، آگهیهای باز هم متناسبتری را به مشاهده شما خواهد رساند و این یعنی درآمد بیشتر برای گوگل. _________________ -*-M-*-H-*-P-*- آزادي در برپا نكردن آيين است، هرچند آزادي خود آييني ست كه هرگز برپا نمي شود -*-M-*-H-*-P-*- |
|
|
بازگشت به بالا |
|
 |
|
mhp1289
کاربر ارشد
|
ارسال شده در: سه شنبه، 25 فروردين ماه ، 1388 09:25:20 موضوع مطلب: سرويس سلامت گوگل |
|
|
حالا دیگر گوگل واقعا «نبض» شما را در دست دارد!
گوگل بیشک پادشاه گردآوری اطلاعات و جمعآوری جزئیاتی درباره عادات جستجو، ایمیلها و عکسهای کاربرانش است و حالا به یمن همکاری با IBM، گوگل به زودی خواهد توانست اطلاعاتی را مستقیما از بدن کاربرانش دریافت کند!
چندي پيش گوگل و IBM از یک طرح مشارکتی جدید پرده برداشتند:
سرویس سلامت گوگل یا Google Health، سایتی است که به کاربران اجازه میدهد، اطلاعاتی مربوط به سابقه پزشکیشان را ذخیره و پایش کنند. بر اساس طرح مشارکتی جدید گوگل و IBM، شرکت IBM، ابزارهای پزشکی مثل پایشکنندههای ضربان قلب، بازوبندهای فشارسنجها و دستگاههای اندازهگیری قند خون را مجهز به وسیلههای ارتباط رادیویی وای فای Wi-Fi خواهد کرد. این اطلاعات به یک پیسی و از آنجا به سرویس سلامت گوگل فرستاده خواهند شد.
IBM، پیش از این هم در زمینه مراقبتهای بهداشتی «هوشمند» فعال بوده است و طرحهای مشترکی را با مایوکلینیک و سامانههای مراقبتهای پزشکی ملی کانادا و دانمارک اجرا کرده است. IBM با مشارکت در این پروژهها قصد دارد ثابت کند که نرمافزار و سختافزار لازم برای ساماندهی و ذخیره میلیونها پرونده خصوصی را به صورت ایمن، در اختیار دارد.
نرمافزارهای IBM ، میتوانند اطلاعات را از پروندههای الکترونیکی و وسایل پزشکی مختلف دریافت کنند، آنها را ترجمه کنند و آنها را به صورت قابل نمایش در رابط کاربری بخش سلامت گوگل دربیاورند.
اما انتقال مستقیم اطلاعات از ابزارهای پزشکی به گوگل چه فوایدی میتواند داشته باشد؟
تصور کنید که فرزندان یک پدر یا مادر دیابتی تنها بتوانند، از راه دور هر روز فشار خون و میزان قند خون پدر و مادرشان را ببینند. تصور کنید که بتوانید وزن و تعداد ضربان قلب خود را در هر لحظه به اطلاع پزشک یا مربیتان برسانید. چنین سامانهای اگر عملی شود و گسترش پیدا کند، از بسیاری از مراجعات به بخشهای اورژانس بیمارستانها خواهد کاست، چون قبل از اینکه مشکل حاد ایجاد شود، مداخلات لازم انجام خواهند شد.
IBM سالها بود که رؤیای ایجاد یک پایگاه داده مرکزی و دیجیتالی پروندههای پزشکی شهروندان آمریکایی را در سر میپروراند. به نظر میرسد این ایده در حال عملی شودن باشد، چرا که باراک اوباما، در حال تقدیم یک بسته انگیزشی به کنگره به منظور تزریق ۸۱۹ میلیارد دلار به بازار مالی آمریکاست، ۲۰ میلیارد دلار از این مبلغ به ایجاد یک سامانه دیجیتالی ثبت اطلاعات پزشکی تخصیص داده شده است.
اما مثل همیشه، این طرح گوگل هم منتقدانی دارد، منتقدانی که این طرح را ناقض حریم خصوصی شهروندان میدانند و تصور میکنند که گوگل از اطلاعات پزشکی بیماران استفاده خواهد کرد و آنها را به صورت متناسب با وضعیت پزشکیشان، هدف تبلیغات قرار خواهد داد.
تصور کنید که به یک بیمار دیابتی در موقع وبگردی، تبلیغات دستگاههای پرتابل اندازهگیری گلوکز خون، داروهای پایینآورنده قند خون، غذاهای رژیمی، وسایل ورزشی و یا ابزارهای تزریق بدون درد انسولین نشان داده شود! منقدان معتقدند که در کنار همه فوایدی که این طرح به ارمغان خواهد آورد، گوگل از انبوه اطلاعات، مثل یک معدن طلا بهره خواهد برد.
منبع: فوربس _________________ -*-M-*-H-*-P-*- آزادي در برپا نكردن آيين است، هرچند آزادي خود آييني ست كه هرگز برپا نمي شود -*-M-*-H-*-P-*- |
|
|
بازگشت به بالا |
|
 |
|
mhp1289
کاربر ارشد
|
ارسال شده در: پنجشنبه، 17 ارديبهشت ماه ، 1388 14:41:35 موضوع مطلب: استخدام بز در گوگل!!! |
|
|
استخدام بز به جای استفاده از ماشین چمن زنی توسط گوگل
بیشتر به نظر می رسد که با یک شوخی بامزه طرف هستیم، اما گوگل اخيرا (2 مي) طی پستی در وبلاگش اعلام کرد به جای ماشین های چمن زن، برای کوتاه کردن علف های اطراف دفتر مرکزی خود، یک گله بز اجاره کرده است. این را هم می توان بخشی از خط مشی « کربن کمتر » گوگل دانست.
گوگل این بزها را از شرکتی به نام «چراگاه کالیفرنیا» اجاره کرده است. ظاهرا قرار است گله دارها حدود 200 بز را به محوطه دفتر مرکزی گوگل بیاورند و برای یک هفته بزها را در آنجا بچرانند. این کار نه تنها باعث کوتاه شدن چمن ها می شود، بلکه باعث کود دهی و باروری زمین هم می گردد.
گوگل ادعا می کند که اجاره بزها، تقریبا به اندازه استفاده از ماشین های چمن زن برایشان هزینه دارد. مثل اینکه قرار است یک سگ گله اسکاتلندی به نام جین هم به لیست حقوق بگیران گوگل اضافه شود، تا گله داران را در این کار همراهی کند. البته خبری در مورد عکس العمل کارگرانی که با بزها جایگزین شده اند و کارشان را از دست داده اند منتشر نشده است!
انجمن حمایت از حقوق حیوانات ( پتا ) هم اعلام کرده است که از نظر آنها در صورت حفظ آسایش و حقوق بزها، این کار ایرادی ندارد. نماینده گوگل هم گفته است تا زمانی که این بزها در استخدام این شرکت هستند، خود را در قبال آنها مسئول می داند و سعی می کند امکانات مورد نیازشان را فراهم آورد!
منبع
نظرات انجمن بتا و سخنان نماینده گوگل
این هم سایت چوپانی که بزها را اجاره داده است!! _________________ -*-M-*-H-*-P-*- آزادي در برپا نكردن آيين است، هرچند آزادي خود آييني ست كه هرگز برپا نمي شود -*-M-*-H-*-P-*- |
|
|
بازگشت به بالا |
|
 |
|
mhp1289
کاربر ارشد
|
ارسال شده در: سه شنبه، 12 خرداد ماه ، 1388 12:38:15 موضوع مطلب: گوگل يعني چه؟ |
|
|
گوگل يعني چه؟
آیا تا به حال از خود پرسیدهاید که واژهء «گوگل» که هر روز میلیونها کاربر اینترنتی از آن برای جستوجو استفاده میکنند به چه معنایی است و توسط چه کسانی ایجاد شده است؟
آیا تا به حال از خود پرسیدهاید که واژهء «گوگل» که هر روز میلیونها کاربر اینترنتی از آن برای جستوجو استفاده میکنند به چه معنایی است و توسط چه کسانی ایجاد شده است؟
«گوگل» واژهای است که با اندکی تغییر و بازی در حروف کلمهء گوگول (googol) توسط میلتون سیروتا، برادرزادهء ادوارد کانسر، ریاضیدان آمریکایی ایجاد شده است.
گوگول، خود واحد شمارشی است که به عدد یک با ۱۰۰ عدد صفر در مقابلش اشاره میکند. در سراسر دنیا هیچ «گوگولی» از هیچ پدیدهای وجود ندارد. نه ستاره، نه ذرات گرد و غبار و نه حتی اتم. گوگول یک عدد بسیار بزرگ و دستنیافتی است.
استفاده از واژهء گوگل، ماموریت انسان برای سازماندهی اطلاعات بسیار زیاد و شاید بیکران جهان را به ذهن متبادر میکند و اینکه این اطلاعات برای همه قابل دسترسی و قابل استفاده باشد.
در داستان تاسیس گوگل آمده است: «لریپیج و سرگی برین وقتی به عنوان فارغالتحصیلان رشتهء کامپیوتر در دانشگاه استندفورد برای اولین بار همدیگر را دیدند هیچ علاقهای به همدیگر نشان ندادند.»
لری ۲۴ ساله و فارغالتحصیل دانشگاه میشیگان و سرگی ۲۳ ساله در مورد هر چیزی که حرف میزدند به مشاجره با یکدیگر میپرداختند. نظرهای قوی و دیدگاههای متفاوتشان بالاخره به یک نتیجهء نهایی و قابل قبول برای هر دو انجامید تا راهحلی برای بزرگترین چالش در رانش کامپیوتر پیدا شود: یافتن اطلاعات مناسب و دلخواه از بین حجم عظیمی از دادهها.
ژانویه ۱۹۹۶، لری و سرگی همکاری خود را برای ساخت یک موتور جستوجو به نام بکراب ( BackRub ) آغاز کردند که این عنوان به خاطر کارآیی منحصربهفرد این موتور در جستوجوی لینکهای قبلی ( Back Links ) انتخاب شده بود. لری که همیشه به ور رفتن با کامپیوتر علاقه نشان میداد، وظیفهء اختراع نوع جدیدی از فضای سرور با حجم اندک به جای استفاده از ماشینهای بزرگ و گرانقیمت را به عهده گرفت.
یک سال بعد، یافتهء منحصربهفرد آنها برای تحلیل و بررسی دادهها، شهرت روزافزونی بین کسانی که آن را دیده بودند، به دست آورد.
این تکنولوژی جدید جستوجو، باعث شد تا سر و صدای زیادی در محیطهای دانشگاهی ایجاد شود.
لری و سرگی در نیمهء اول سال ۱۹۹۸، به فعالیت خود برای تکمیل این تکنولوژی ادامه دادند تا اینکه در ادامه، برای یافتن مسیر مناسب «گوگل» سختافزارهایی با قیمت مناسب خریداری کردند و کامپیوتر شخصی خود را در اتاقخوابگاهی لری ایجاد کردند که در واقع این کامپیوتر اولین مرکز دادهپردازی گوگل بود.
در این میان سرگی یک دفتر بازرگانی تاسیس کرد که در آن، هر دو پذیرای افراد واجد شرایطی بودند که خواستار دریافت مدرک، البته بهتر از هرجای دیگری بودند. با وجود هیجان و کششی که در این کار وجود داشت، آنها علاقهء چندانی برای ایجاد کمپانی شخصی در کنار تکنولوژی توسعهیافتهشان نداشتند.
دیوید فیلر، موسس یاهو که آن موقع با آنها آشنا شده بود بیکموکاست بودن تکنولوژی آنها را تایید کرده بود اما لری و سرگی را تشویق کرد تا فعالیت خود را با تاسیس کمپانی موتور جستوجو گسترش دهند و به آنها گفت:«زمانی که این تکنولوژی به طور کامل به سرانجام رسید و نهایی شد، در موردش صحبت خواهیم کرد.»
اما این چنین شد که با تلاش و ممارست لری و سرگی، گوگل، آنچنان که امروز به عنوان فراگیرترین موتور جستوجو مطرح است، راهاندازی شد.
گوگل درهای خود را به طور دقیق در سپتامبر ۱۹۹۸ گشود. تاریخ دقیق جشن تولد ممکن است در طول سالها، بسته به اینکه چه زمانی دوست داشته باشیم از خوردن کیک لذت ببریم، جابهجا شود. کیک گوگل البته همیشه دوست داشتنی و خوشمزه است.
منبع : www.monazam.com - Monazam _________________ -*-M-*-H-*-P-*- آزادي در برپا نكردن آيين است، هرچند آزادي خود آييني ست كه هرگز برپا نمي شود -*-M-*-H-*-P-*- |
|
|
بازگشت به بالا |
|
 |
|
mhp1289
کاربر ارشد
|
ارسال شده در: شنبه، 16 خرداد ماه ، 1388 09:01:08 موضوع مطلب: موج گوگلي |
|
|
موج گوگلی: سونامیای که شیوههای سنتی ارتباط اینترنتی را در خود غرق خواهد کرد!
خوب! این پست را با این تیتر توجهبرانگیز شروع کردم، تا نگاه شما را به خود جلب کند. اما در همان اول پست لازم است به شما بگویم سرویس اینترنتی جدید Google Wave هنوز راهاندازی نشده است و تا پایان سال میلادی جدید نمیتوانید از آن استفاده کنید. در حال حاضر درهای این سرویس فقط بر روی تعداد محدودی از توسعهدهندگان نرمافزارها و خبرنگاران گشوده شده است.
Google Wave، شیوه جدیدی برای ارتباط بین کاربران اینترنتی است. Wave یک سرویس ارسال ایمیل بیدرنگ است. به این معنی که همزمان با نوشتن یک پیام و تایپ شدن حروف و کلمات آن، گیرنده پیام میتواند، تایپ شدن پیام را مشاهده کند. البته اگر آدم محافظه کار هستید و عادت دارید متن پیامهای خود را به تناسب تغییر دهید، نگران نباشید، چون میتوانید این ویژگی پیشفرض را غیرفعال کنید.
با Wave شما میتوانید به شیوه متفاوتی به ایمیلها پاسخ بدهید. حتما برایتان پیش آمده که از دوستتان ایمیلی دریافت کرده باشید که در آن چند پرسش مطرح شده باشد. در شیوه سنتی، ما معمولا این طور به این ایمیلها پاسخ میدهیم که مثلا بنویسیم در پاسخ به سؤال اول شما ، پاسخ من فلان است و در پاسخ به سؤال دوم شما، پاسخ این است! پیداست که کار کمی سخت میشود! اما با Wave شما میتوانید خیلی راحت در بین جملات و پاراگرافهای ایمیل به آن پاسخ بدهید.
گوگلیها مدتها بود که آرزو داشتند، جیمیل را با سرویس پیامرسانی بیدرنگ خود یعنی Google Talk ترکیب کنند. آنها با قرار دادن جیتاک در ستون کناری ایمیل قصد داشتند به نوعی این وصلت را انجام دهند. اما با Wave واقعا این کار عملی میشود.
تصور کنید که پیامی دریافت کردهاید و دارید در پاسخ به یکی از قسمتهای آن، پاسخی تایپ میکنید و دوستتان دارد به طور همزمان، نوشته شدن پاسخ شما را میبینید. وصلتی از این بهتر و فرخندهتر؟!
با Wave کاربر میتواند عکسها را مستقیما در متن ایمیل جاگذاری کند، ویژگیای که تازه جیمیل به صورت آزمایشی فعال کرده است.
اما ویژگی جالب دیگر Wave این است که امکان گفتگوی همزمان بین چند کاربر را هم فراهم میآورد. اگر از کاربران سایت فرندفید باشید، حتما متوجه شدهاید که منظور من چیست؟ اما برای ان دسته از خوانندگان که کاربر این سایت نیستند باید بگویم که در پاسخ به یک پیام که به صورت گروهی ارسال شده باشد، هر گیرنده، میتواند پاسخی در زیر پیام بنویسد که با رنگ متفاوتی مشخص میشود و در کنار آن عکس یا آواتارش هم پاسخ را متمایز میکند. از آنجا که این پاسخ به صورت بیدرنگ قابل مشاهده برای سایر گیرندگان پیام است، نوعی چت گروهی بین گیرندگان پیام رخ میدهد. یعنی همان چیزی که در فرندفید داریم.
باید منتظر بمانیم و ببینیم چه زمانی موج گوگلی ما را در بر خواهد گرفت!
برگرفته از: يك پزشك دات كام !! _________________ -*-M-*-H-*-P-*- آزادي در برپا نكردن آيين است، هرچند آزادي خود آييني ست كه هرگز برپا نمي شود -*-M-*-H-*-P-*- |
|
|
بازگشت به بالا |
|
 |
|
mhp1289
کاربر ارشد
|
ارسال شده در: شنبه، 30 خرداد ماه ، 1388 09:47:21 موضوع مطلب: زبان پارسي در سرويس ترجمه گوگل |
|
|
زبان پارسي به سرويس ترجمه ي گوگل اضافه شد
از امروز صبح (2009/19/June) امکان ترجمه متون و صفحات وب از زبان فارسی به انگلیسی و بر عکس توسط سرویس ترجمه گوگل در دسترس عموم قرار گرفته است. اعلام شده که این سرویس هنوز در مرحله آزمایشی اولیه قرار دارد و به همین دلیل در ترجمه با مشکلات مختلفی روبرو خواهد بود.
گوگل اعلام کرده که به علت نیاز کاربران فارسی زبان به ترجمه در روزهای اخیر سرویس ترجمه فارسی را زودتر از موعد راه اندازی کرده است و به همین دلیل از کاربران درخواست نموده در صورت مشاهده ترجمه های نامناسب با کلیک کردن روی لینک «بهبود ترجمه» به افزایش کیفیت این سرویس کمک کنند.
در کنار گوگل سایت فیس بوک هم نسخه فارسی خود را پیش از موعد و از امروز در اختیار کاربران ایرانی و فارسی زبان قرار داد تا امکان اطلاع رسانی برای طیف گسترده تری از کاربران وب فارسی فراهم شود.
سرویس ترجمه گوگل
منبع _________________ -*-M-*-H-*-P-*- آزادي در برپا نكردن آيين است، هرچند آزادي خود آييني ست كه هرگز برپا نمي شود -*-M-*-H-*-P-*- |
|
|
بازگشت به بالا |
|
 |
|
mhp1289
کاربر ارشد
|
ارسال شده در: جمعه، 24 مهر ماه ، 1388 13:18:25 موضوع مطلب: آيا گوگل اينترنت را مي بلعد؟! |
|
|
آيا گوگل اينترنت را مي بلعد؟!
شاید این جمله نیز اغراق نباشد اگر بگوییم، گوگل در حال بلعیدن اینترنت است.اگرچه خیلیها سالها پیش به هدف گوگل پی بردند و در محافل جهانی نیز به این موضوع اشارهای شد که این غول اینترنتی در آینده قصد دارد با ذخیرهسازی همه اطلاعات موجود در اینترنت چه کند.
نگرانی درخصوص این موضوع چندان هم بیربط و دلیل نیست، چراکه گوگل در حالی مشغول افزایش سلطه خزنده خود بر دنیای اینترنت است که هرازگاهی تصمیم به تحریم برخی کشورها نیز میگیرد.
برای مثال شرکت گوگل همچنان از دسترسی کاربران ایرانی به برخی سرویسهای خود جلوگیری میکند. هفته گذشته و در تازهترین محدودیت این شرکت علیه کاربران ایرانی، سرویس جستجوی خبری ویژه این شرکت برای ایرانیها مسدود شد.
این سرویس جدید اخبار که از پانزدهم سپتامبر معرفی شده است، اخبار را از رسانههای معتبر و شناخته شده انتخاب و منتشر میکند. گوگل آنقدر قدرتمند شده که توانسته برخلاف سالها تلاش ناکام رقیب پیشکسوت خود یعنی یاهو نام شرکت خود یعنی گوگل را به جای واژه جستجو در فرهنگ لغات دنیا جایگزین کند.
این شرکت آنقدر قدرتمند شده که کل اتحادیه اروپا با صرف میلیاردها دلار به جنگ علیه سرویس جستجو و به عبارتی تنها یکی از خدمات گوگل برخاستهاند. حال این که در آینده موفق به شکست این شرکت شوند یا نه معلوم نیست.
گوگل آنقدر قدرتمند شده که در حال حاضر این دولتها هستند که از ایشان تقاضای همکاری و کمک داشته و دهها فقره پروندههای میلیارد دلاری علیه این شرکت در دنیا روی میز قضات است.
با وجود تمام این مسائل و فشارهای جهانی، گوگل همچنان ایستاده، اینترنت را میبلعد و اثری از رقبای کوچک و بزرگ خود به جای نمیگذارد، اما در جدیدترین جنجالسازی گوگل، ناشران و نویسندگان فرانسوی با طرح شکایت در دادگاه، خواهان دریافت غرامت از این شرکت اینترنتی برای دیجیتالی کردن و ارسال کتابهایشان به اینترنت شدند.
شاکیان که مورد حمایت ۵۳۰ عضو انجمن ناشران فرانسه و جامعه نویسندگان این کشور هستند برای دیجیتالی کردن کتابها بدون کسب اجازه از ناشران و نویسندگان آنها به پروژه ۲۰۰۵ گوگل اعتراض کردهاند.
وکیل شاکیان ، خواهان ۱۵ میلیون یورو خسارت و جریمه روزانه ۱۰۰ هزار یورو تا زمان ادامه این طرح از سوی گوگل شده است.
در حالی که وکلای گوگل با زیرسوال بردن صلاحیت این دادگاه برای رسیدگی به پرونده، خواهان اجرای قوانین آمریکا شدهاند. این پرونده تا چند ماه دیگر به تاخیر افتاده است.
بر این اساس در آخرین مرحله از طرح پرسر و صدای گوگل برای ایجاد بزرگترین کتابخانه دیجیتال جهان، وزارت دادگستری آمریکا اعلام کرد توافقنامه بین این شرکت و نویسندگان و ناشران کتب باید مورد تجدید نظر قرار گیرد.
برگرفته از : جام جم آنلاین _________________ -*-M-*-H-*-P-*- آزادي در برپا نكردن آيين است، هرچند آزادي خود آييني ست كه هرگز برپا نمي شود -*-M-*-H-*-P-*- |
|
|
بازگشت به بالا |
|
 |
|